Af Amalie Abildgaard - 20/11-17 20:22

Sugarbaben Gina Jaquelines liv har taget vild drejningSugarbaben Gina Jaquelines liv har taget vild drejning

storybild

Gina Jaqueline, som var aktuel med dokumentarserien "En sugardaters fortælling", som omhandler hendes liv, hvor hun dater mænd i bytte for gaver. (Billede: Mads Joakim Rimer Rasmussen)

Gennem fire afsnit kunne hele Danmark følge med, da sugarbaben Gina Jaqueline for rullende kamera gik ud med rige mænd og badede sig i dyre middage, hotelophold og designtasker.

Men siden DR-serien har Gina Jaquelines liv taget en stor drejning.

Den 26-årige sugardater har nemlig fået sig en kæreste og har samtidig lagt det vilde datingliv på hylden. Det afslørede hun under Aftenshowet.

»Jeg kunne ikke finde på at sugardate igen, i og med jeg har mødt den her mand. Nu ved jeg, hvordan rigtig kærlighed skal føles, og det har været en øjenåbner for mig,« siger Gina Jaqueline og tilføjer:

»Det er en vildt god følelse.«

Men der har ikke kun været positive ting, efter hendes medvirken i DR3-programmet 'Gina Jaqueline – en sugadaters fortælling'. Hun fortæller blandt andet, at hun har været ude for ubehagelige oplevelser i offentligheden.

»Jeg havde en oplevelse med min kæreste, hvor vi var ude at spise, hvor der var en, der havde brug for at henvende sig direkte til mig,« fortæller hun.

Af samme grund har Gina Jaqueline derfor også været påpasselig med, hvad hun har villet deltage i af interviews og debatter efterfølgende. På samme måde går hun også kun ud ad døren, hvis hun har overskud til det.

»Jeg har valgt mine ture, og hvor jeg skulle hen med omhu. Jeg går ikke bare en tur, hvis jeg ikke er i humor til det,« fortæller hun.

I forbindelse med programmet har der været skrevet flere debatindlæg om emnet 'sugardating', og hvorvidt det er prostitution eller ej. Blandt andet har bloggeren Nikita Klæstrup sagt i DR2-programmet 'Debatten', at der ikke var nogen tvivl om, det er prostitution.

Det er Gina Jaqueline dog  ikke enig i.

»For mig har det ikke været prostitution, fordi jeg har grebet det an på en anden måde. Jeg har følt det var dating med fordele,« siger hun i Aftenshowet.

DR3 fulgte Gina Jaqueline i ni måneder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehusekspert om prins Nikolais nye...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx