Af - 28/08-16 14:44

7 tegn på at du er dårlig i sengen7 tegn på at du er dårlig i sengen

Hvis du kan nikke genkende til et par af de her punkter, skal du måske til at komme i træning.

storybild

(Billede: Anbrey Bezuglov)

Der er vel ikke nogen, der har lyst til at være dårlige i sengen.. Men hvordan ved man egentlig, hvor man ligger på spektret? Der er par indikatorer, som Complex har gjort os opmærksomme på, og de kommer herunder.

Du har kun sex når du er stiv


Du får kun noget på krogen, når du har alkohol i blodet. Og du hører aldrig fra dem igen. Så kan du jo bilde dig selv ind, at du ikke spurgte om han/hendes nummer, fordi du jo bare har det sjovt. Men det ville være federe, hvis de kontaktede dig efterfølgende, ikke?

Din partner får ondt


Hvis din partner beder dig om en massage bagefter, fordi vedkommende har fået ondt i ryggen, er det måske et tegn på, at noget ikke fungerer 100 procent.

Du er altid nederst


Gode ting kræver som oftest lidt arbejde. Hvis du vil have en six pack må du i fitness, hvis du vil være klogere, må du læse en bog, og hvis du vil være god i sengen, må du øve dig. Søstjernen har aldrig været nice hverken som pige eller dreng.

Du tror, du er en pornostjerne


Inden du klasker løs i røven, nyder dig selv i spejlet, eller skriger som en stukket gris, så tænk lige over det: Er det virkelig det, din partner vil have?
Der vil givetvis være nogle, som elsker det, men det er måske en meget god idé lige at sende en føler ud, hvis du vil gøre et godt indtryk.

Overdrevne gentagne komplimenter


Jo mere de fortæller dig, hvor fantastisk du er, jo mere kritisk bør du blive. Det er dejligt med et kompliment, men hvis det samme kompliment går igen og igen, kan det virke lidt utroværdigt..

“Var det det?”


Spørger din partner dig, om I virkelig allerede er færdige, og der er gået under 10 minutter, så skal du måske i træning. Et lille tip indtil du er kommet i træning er, at forspil kan forlænge det hele en del. Og hvis I begge har fået en orgasme inden for de 10 minutter, kan det måske bedre accepteres.

Faking


Du ved nok godt, når din partner faker. Du vil måske bare ikke indrømme det over for dig selv. Det er OK, hvis ikke du rammer den hver evigt eneste gang, men hvis det bliver en vane for din partner at spille skuespil, er der noget, der ikke fungerer, som det skal.

LÆS OGSÅ: Fængslet for sex med niårig: - Hun flirtede med mig

LÆS OGSÅ: KLUMME: Jeg HADER denne sexstilling

LÆS OGSÅ: Bevist: Derfor får gavmilde mennesker mere sex

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx