Af Sebastian Kirk - 14/09-17 07:44

Actionstjernes søn anholdt: Holdt kniv for struben af sin roommateActionstjernes søn anholdt: Holdt kniv for struben af sin roommate

Den ikoniske actionstjerne Jean-Claude van Dammes yngste søn er kommet i problemer med lovens lange arm.

storybild

Nicholas Van Varenberg.

Jean-Claude Van Damme i 2012. Foto: Scanpix

 

21-årige Nicholas Van Varenberg blev således arresteret søndag efter en blodig episode, hvor han skulle have truet sin roommate på livet. Det skriver TMZ.

Episoden fandt sted i den amerikanske stat Arizona, hvor betjente opdagede et spor af blod, der ledte dem til den unge stjernesøns lejlighed. Her fandt man Van Varenberg med en skadet hånd og dennes roommate.

Politibetjentene tog en snak med de to og forlod derefter lejligheden, men omkring 20 minutter senere kom Van Varenbergs roommate løbende efter betjentene og fortalte, at han var sluppet fri efter at være blevet truet med en kniv for struben.

Betjentene vendte tilbage og undersøgte lejligheden, hvor de både fandt en kniv, noget marijuana og nogle stoffer af en art.

Nicholas Van Varenberg blev herefter anholdt og sigtet for grov vold med et dødeligt våben, frihedsberøvelse og besiddelse af euforiserende stoffer.

Van Varenberg er søn af den 56-årige belgiske filmstjerne Jean-Claude Van Damme og dennes ekskone Darcy LaPier. De to var gift fra 1994-97.

Faren er kendt for et hav af filmroller - primært i kampsportsfilm. Nicholas fik sin debut på det store lærred tidligere i år, da han havde en rolle i filmen 'Kickboxer: Retaliation', hvor hans far også spillede med.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter FCK-protester: Nu bliver...
bt.dk
Viktor Fischer: "De havde ikke taget...
bt.dk
21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Mand anholdt for drab
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx