Af - 14/09-16 21:16

Gymnasieelev deltager i 'Den store bagedyst': 'De sagde jeg ikke kunne klare det'Gymnasieelev deltager i 'Den store bagedyst': 'De sagde jeg ikke kunne klare det'

20-årige Luna Richardt fra ’Den store bagedyst’ er den yngste deltager i programmets historie. Under optagelserne gik hun i 3.G på Silkeborg gymnasium, og hun er stolt af, at det kunne lade sig gøre.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er Luna nummer to fra venstre.

Luna Richardt beskriver sig selv som en usund stor fan af ’Den store bagedyst’. Hver onsdag aften når Timm Vladimir har sat amatørbagerne i gang på tv, har Luna dystet med sin far, mor og lillebror om at blive hjemmets egen mesterbager, og sidste år stillede hun så selv op i programmet.

TEST: Hvilken kage er du egentlig?
TEST: Hvilken kage er du egentlig?

- Jeg nåede blandt de sidste 20 til castingen, men jeg gik kun i 2.G, så de syntes, jeg var for ung, fortæller Luna Richardt, der dog havde gjort så stort et indtryk på tv-holdet, at hun året efter blev inviteret til en ny casting. Hun sagde ja tak, og pludselig stod hun i foråret som en del af årets nye ’Bagedyst’-hold, samtidig med at hun skulle gøre 3.G færdig på Silkeborg gymnasium.

- Folk sagde til mig, at det ikke kunne lade sig gøre, så jeg fik blod på tanden for at bevise, at jeg kunne. Jeg fik godt nok en fraværsprocent på 30 procent, men skolen var meget hjælpsom, og mine klassekammerater var søde til at sende mig noter, når jeg var afsted til optagelserne.

Luna med sin studenterhue.

Sådan er det gået med Micki siden ‘Den Store Bagedyst’
Sådan er det gået med Micki siden ‘Den Store Bagedyst’

Hun kan ikke afsløre, hvor langt hun kommer i programmet, men hun vil gerne fortælle, hvordan det gik med studentereksamen.

- Jeg fik et super højt gennemsnit. Jeg er lige flyttet til Aarhus, og mine karakterer er gode nok til, at jeg næste år kan søge ind på psykologi. Jeg er stolt over, at det kunne lade sig gøre. Jeg frygtede også lidt før optagelserne gik i gang, om de andre deltagere bare så mig som en lillesøster, men jeg tror, de blev imponeret over, hvor meget jeg kunne i forhold til min alder.

Lunas yndlingskage er cheesecake.

Timm Vladimir og konen går fra hinanden
Timm Vladimir og konen går fra hinanden

Luna om at:

Møde sine ’Bagedyst’-idoler:
- Selvom jeg altid har været kæmpe fan af programmet, er det ikke sådan, at jeg har opsøgt deltagere. Men da jeg var til casting, sidste år mødte jeg Liv, Line og Micki, som jeg er blevet gode venner. Jeg var så sent som i mandags på kaffedate med Micki (Micki Cheng, red.)

Flytte fra Silkeborg:
- Jeg er for en måned siden flyttet til Aarhus, hvor jeg udover at være med i ’Den store bagedyst’ bruger 45 timer om ugen på at arbejde for en spastisk dreng. Så har jeg lige startet en blog, som jeg håber kan køre videre, når ’Bagedysten’ er slut.

Se sig selv på tv:
- Det var ret underligt, men heldigvis ikke så galt, som jeg frygtede. Det er jo altid underligt at se sig selv på video, men det var ligesom at være tilbage i teltet igen. Vi optog fra slutningen af april til starten af juli. Jeg har været ret spændt her op til premieren.

LÆS OGSÅ: Dybvaaaaad anmelder ’Robinson Ekspeditionen’: 'Jeg blev helt opslugt'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx