Af - 22/10-14 10:36; Opdateret: 22/10-14 10:50

Zellweger taler ud: Derfor ser jeg anderledes udZellweger taler ud: Derfor ser jeg anderledes ud

Den amerikanske skuespiller mødte i mandags op til en prisuddeling og så helt anderledes ud.

Bildstrecke im Grossformat »

Renée Zellweger svarer nu igen på kritikeres beskyldninger om, at hun skulle have proppet ansigtet med botox for at se yngre ud.

Nyheden om Zellwegers forandring har nået verden rundt i et sådant omfang, at Zellweger har besluttet at svare igen. Det sker i en skriftig udtalelse til People Magazine.

- Jeg er glad for, at folk synes, jeg ser anderledes ud. Jeg lever et anderledes, lykkeligt og mere fyldestgørende liv, og jeg er begejstret, fordi det åbenbart kan ses, udtaler 45-årige Zellweger.

Botox-galleri: Se Hollywoodstjernernes vilde forandringer
Botox-galleri: Se Hollywoodstjernernes vilde forandringer

Botox-chok: Kan du genkende denne Hollywood-stjerne?
Botox-chok: Kan du genkende denne Hollywood-stjerne?

Det var et billede taget efter Elle's 'Women in Hollywood Awards' i mandags, der satte gang i rygtestrømmen, men selv om Zellweger kalder diskussionen om hendes udseende for 'fjollet', så følte hun, at hun var nødt til selv at komme på banen.

- For det ser ud til, at de folk, der graver rundt efter falske sandheder, ikke vil forlade min hoveddør, før jeg åbner den og svarer.

- I lang tid levede jeg ikke et sundt liv. Min kalender var alt for presset, og jeg gav mig ikke tid til at passe på mig selv. I stedet for at stoppe op, fortsatte jeg med at løbe i samme tempo, indtil jeg var tømt.Jeg begik nogle fejl med, hvordan jeg skulle skjule udmattelsen, men jeg var klar over mit kaos, og jeg valgte endelig at sadle om.

Hvis folk ikke kan genkende hende mere, har hun blot følgende at sige:

- Folk kender mig ikke fra mine 40'ere. Folk kender mig ikke, som en der har levet et sundt liv i et stykke tid. Måske jeg ser anderledes ud. Hvem gør ikke det, når de bliver ældre? Jeg er anderledes. Jeg er glad.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Blev enkemand som 38-årig: Nu er...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Landsholdslegende om Laudrups...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx