Af Silla Bakalus - 20/01-18 22:49

Moderen til Silas Holst og Johannes Nymarks børn er forelsket: 'Vi er meget glade'Moderen til Silas Holst og Johannes Nymarks børn er forelsket: 'Vi er meget glade'

Der er amoriner i luften.

Ærlig Silas Holst: Derfor er jeg ikke kærlig over for Johannes

I videoen herover kan du høre Silas Holst fortælle om forholdet til Johannes Nymark i Kanal 4-serien 'Silas, Johannes og Louise' i 2016.

Det kan godt være, at kærligheden ikke længere er glohed mellem den kendte danser Silas Holst og hans ægtemand Johannes Nymark, der står midt i en skilsmisse. Men til gengæld har Amor været på spil andre steder i den utraditionelle familie.

Moderen til det snart tidligere ægtepars to børn, Louis Mahnkopf, er nemlig blevet ramt af Amors pil. Det fortæller hun til Se og Hør.

Hun er blevet forelsket i den 43-årige Brian Kofoed, som hun tidligere også har haft et forhold til.

»Vi er meget glade. Vi har været lidt on/off i tre år, siden Maggie blev født (Det første barn, hun fik sammen med Silas Holst og Johannes Nymark, red),« siger Louise Mahnkopf til Se og Hør.

Senere blev hun også sammen med ægteparret mor til sønnen Bob Jones, som er ét år, og det var derfor, at forholdet til Brian Kofoed atter måtte sættes på standby.

Brian Kofoed er lagerchef for tøjmærkerne Björn Borg og SOS, og parret er endnu ikke flyttet sammen. Louise Mahnkopf roser sin nye partner for at være rigtig god til at hjælpe med det praktiske som madlavning og indkøb.

Louise Mahnkopsf er dog ikke den eneste, der er forelsket. For nylig afslørede 31-årige Johannes Nymark, at også han allerede havde genfundet kærligheden. Det skete, da han til en filmpremiere havde taget sin nye kæreste med, Jonas Løvik, som han præsenterede for pressen.

Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf deler sammen en villa i Brønshøj. Louise Mahnkopf oplyser til Se & Hør, at det endnu ikke er blevet besluttet, hvad der skal ske med villaen.

De er dog alle tre på god fod trods skilsmissen, fortalte Silas Holst i et interview med BT i sidste uge:

»Min familie er ikke opløst, og Johannes og Louise er stadig mine to nærmeste. Vi deler stadig hinandens succeser og støtter fortsat hinanden, og det håber jeg, at vi altid vil gøre. Jeg bliver frustreret over at læse den “tidligere regnbuefamilie”, fordi vi er kraftedme stadig en familie. En familie er en væsentlig større forpligtelse over for hinanden, end et ægteskab er. En familie er for evigt. Vi er stadig en regnbuefamilie med alt, hvad det indebærer,« forklarede Silas Holst i interviewet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brand i lejlighed: Person var død, da...
bt.dk
John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Mads Langers skade forværret: 'Jeg...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx