Af Jeppe Pedersen - 17/12-17 16:20

Dansk tv-dommer taler ud om sin sygdom: Jeg kan ikke bære min egen søn Dansk tv-dommer taler ud om sin sygdom: Jeg kan ikke bære min egen søn

Cecilie Lassen har blandt andet måttet bruge kørestol.

storybild

Tidligere balletdanser Cecilie Lassen er lige nu aktuel med sin spillefilmsdebut i 'De Standhaftige', hvor hun spiller en balletdanser, der lærer en tidligere soldat at gå igen, efter at han har fået sprængt begge ben af. Fotograferet i Kødbyen, onsdag den 23. marts 2016. (Billede: Ida Marie Odgaard)

Den danske balletdanser og 'Danmark har talent'-dommer Cecilie Lassen blev i september mor til hendes søn Alvin. I dag kæmper hun stadig med problemer efter fødslen.

Velkommen til verden #babyatbl 26.09.17

A post shared by CECILIE LASSEN (@cecilielassen) on

Selvom hun og faren - Silas Bjerrgaard, sanger i Turboweekend - er lykkelige for den lille nye, fortæller hun i et interview med Eurowoman ifølge Se og Hør, at det også har kostet hende meget.

Under graviditeten fik hun både bækkenløsning, karpaltunnelsyndrom og De Quervains Syndrom, som er en seneskedehindebetændelse, der opstår på grund af vand i kroppen.

Det lænkede Cecilie Lassen til en kørestol, hvor hun ikke kunne bruge sine arme og ben. Dermed måtte kæresten Silas Bjerregaard hjælpe hende på toilettet seks-syv hver nat og bade hende under bruseren.

»Du kunne ingenting. Vi blev nødt til at hjælpe hinanden for at komme igennem dagen time for time,« siger Silas Bjerregaard, der bliver bakket op om af Cecilie Lassen.

LÆS OGSÅ: Advokat: Trump-undersøger fik adgang til ulovlige mails

Hun fortæller, at hun tre måneder efter fødslen stadig ikke kan bære sin søn.

»Jeg er meget sorgfuld over ikke at kunne trøste min baby, lægge hans hud mod min, mens vi tager en lur og tusind andre ting, som jeg havde glædet mig til. Jeg kan ikke være alene med min baby, og intimiteten er taget ud af vores samvær, bortset fra når jeg ammer,« siger Cecilie Lassen til Eurowoman.

Cecilie Lassen har tidligere beskrevet sin sygdom på Instagram, hvor hun lagde et billede op af sin fod, der var voldsomt hævet.

'Ikke alle får den smukke, perfekte, lykkeberusede graviditet i skinny jeans, kitten heels, cyklende til yogatimer og koncerter i weekenderne, hvor tørsten slukkes af mocktails sammen med veninderne,' skriver TV2-dommeren.

OBS!Billedet kan forvirre, så læs teksten før i kommenterer, så er i søde, Tak! ...Fra fordums "Formel 1" fusser, til dags dato, hvor mit understel kan forveksles med dét af en strandvasker, pga. ødemer og en bækkenløsning af større kaliber... Ikke alle får den SoMe "venlige", smukke, lykkeberusede graviditet, i skinny jeans, kitten heels, cyklende til yogatimer og koncerter i weekenderne, hvor tørsten slukkes af mocktails, sammen med veninderne, mens gemalen planlægger de sidste romantiske smutture på Michelin kro, med overnatning, inden "vidunderet" gør sin ankomst. Hér står den på kørestol eller sengeleje, håndskinner, støttebælter, ensomhed, søvnløshed og et sandt smertehelvede, pga. samtlige gravidskavanker under solen, og et hult rungende tilbud om indlæggelse på hospitalet frem til termin... Er skide ligeglad med mit udseende, og hvor meget eller lidt jeg har taget på i fedt/vand, denne her krop har prøvet lidt af hvert, i de 38.000 timer den dansede ballet, og jeg ved at kroppen kan mere end vi tror og at al præstation starter i psyken... Og på forhånd tak for alverdens gode og velmenende råd om elevation, akupunktur, svømning og støttestrømper! ALT er prøvet og intet hjælper! Jeg skriver ikke dette for at få sympati, opmuntring eller ynk, men for at dele et kig ind i min hverdag, som pt. er fyldt med tvivl, tårer, og en følelse af at min krop har forrådt mig! Kære Ladies, del jeres historier, del jeres nuancerede hverdagsglimt og den til tider uperfekte, men menneskelige, sårbarhed, og lad os gøre op med glansbilledet! XXXCille #bækkenløsning #vandikroppen #ødemer#karpaltunnelsyndrom #vækmedglansbilledet #babyatbl

A post shared by CECILIE LASSEN (@cecilielassen) on

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX-podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download det gratis i Itunes eller lyt med her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-klippe kan ikke mere og...
bt.dk
Efter Wengers afsked: Mange vil have...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Fornem hyldest til Magnussen: Han er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx