Af Katrine Frederikke Wandrup - 03/10-17 12:16

Dansk skuespillerinde igennem stor forvandling: Har tabt sig markantDansk skuespillerinde igennem stor forvandling: Har tabt sig markant

Hårdt og målrettet arbejde har forvandlet skuespillerinde Vicki Berlins figur på blot tre måneder.

storybild

Vicki Berlin. (Billede: Kira Eggers)

For tre måneder siden begyndte skuespillerinden Vicki Berlin at træne. Der skulle ske noget, og i dag kan man tydeligt se hendes resultater.

Sammen med den personlige træner Kira Eggers har hun knoklet derudaf i træningscenteret og i naturen. Hun har også udskiftet sin vegetariske og pescetariske (man spiser fisk men ikke kød, red.) spisevaner med en vegansk kost, som hun i øjeblikket prøver sig frem med.

Selvom der ikke er den store forskel på vægten, er der stor forskel på figuren. Ifølge træneren Kira Eggers er det fordi, Vicki Berlin har taget på i muskelmasse, men har tabt sig i fedt.

Vicki Berlin arbejder i øjeblikket på en revy, hvor hendes chef joker med at hun kun kan få halvdelen af sin løn, fordi hun nu kun fylder halvt så meget.

Hun arbejder også på sine egne filmmanuskripter og er ved at dreje sin karriere i en ny retning, fordi hun nu har lavet revyer i 10 år, fortalte hun til alt.dk i forsommeren. I november fylder hun 40 og hun bor i Hvidovre med sin mand Nikolaj Tarp, som hun lærte at kende, da de begge arbejdede på Tjenesten på DR.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
FCK gav ungt talent debut - men siger...
bt.dk
Axelsen kæmper mod tiden: Nu afgøres...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx