Af - 13/08-14 10:22

Nu skal Brangelina giftes: Her er deres vilde bryllups-ønskeNu skal Brangelina giftes: Her er deres vilde bryllups-ønske

De har afvist al snak om bryllupsplaner i flere år, men nu begynder de så småt at åbne for godteposen.

storybild

(Billede: AP)

Siden Brad Pitt og Angelina Jolie i 2012 afslørede, at de var blevet forlovet, har fans gispet efter detaljer om deres bryllupsplaner.

Du gætter aldrig, hvem der har en gæsterolle i
Du gætter aldrig, hvem der har en gæsterolle i "House of Cards 3"

De har tidligere udtalt, at de først ville giftes, når homoseksuelle i hele USA kunne blive gift, men nu skulle de eftersigende ikke kunne vente længere.

Ifølge E! News er planen, at brylluppet skal afholdes enten i dette efterår eller til foråret. Det skal holdes i deres hus i Sydfrankrig, og det skal kun være for de nærmeste venner (her snakker vi ikke de nærmeste 200 Hollywood-venner, men bogstavelig talt de nærmeste 20-25 mennesker i deres liv).

Aniston søger hjælp for at klare mødet med Pitt
Aniston søger hjælp for at klare mødet med Pitt

Hvad skal der så ske af ekstravagante ting til sådan et power-par-bryllup? Jo, Brad Pitt og Angelina Jolie drømmer om, at Jay Z og Beyoncé kommer og spiller.

En kilde tæt på parret fortæller til The Daily Star:

- Han (Brad Pitt, red.) har fortalt dem, at det vil gøre hans dag ekstra speciel, hvis de kom og gav et nummer. De (Beyoncé og Jay Z, red.) er flatterede og har sagt, at de vil gøre deres bedste for at kunne opfylde deres ønske, men de har endnu ikke lovet noget af hensyn til deres travle kalender.

Pitt og Jolie har købt billet: Skal på rumrejse i 2014
Pitt og Jolie har købt billet: Skal på rumrejse i 2014

Det skulle være Brad Pitt og Angelina Jolies børn - særligt den ældste dreng på 13, Maddox - der er kæmpe fans af Jay Z og Beyoncé.

Brad Pitt overfaldet på den røde løber
Brad Pitt overfaldet på den røde løber

Brad Pitt og Angelina Jolie har til sammen tre ægteskaber bag sig. Pitt var gift i 2000-2005 med 'Venner'-stjernen Jennifer Aniston. Jolie var i 1996-1999 gift med den engelske skuespiller Jonny Lee Miller og i 2000-2003 med den amerikanske skuespiller Billy Bob Thornton.

'Brangelina' bekræfter ny film
'Brangelina' bekræfter ny film

Jay Z og Beyoncé kæmper selv med rygter om ægteskabsproblemer. De har netop afsluttet den amerikanske del af deres fælles 'On The Run'-turné, og skulle nu 'gemme sig' fra pressen hos Hollywood-veninden Gwyneth Paltrow, hvor de vil bo ind til de i midten af september flyver til Frankrig for at spille en dobbeltkoncert i Paris.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor: Disse sange synger...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Ny aftale: Døende patienter får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx