Af - 15/09-13 18:35

DiCaprio og Justin Bieber har stor drøm til fællesDiCaprio og Justin Bieber har stor drøm til fælles

Hvad har film- og rockstjernerne Angelina Jolie, Kate Winslett, Leo DiCaprio, Justin Bieber, Bob Geldorf og den tidligere Dallas stjerne Victoria Principal til fælles?

storybild

Hvad har film- og rockstjernerne Angelina Jolie, Kate Winslett, Leo DiCaprio, Justin Bieber, Bob Geldorf og den tidligere Dallas stjerne Victoria Principal til fælles? (Billede: Polfoto)

Jo, de kan ikke vente på at komme i rummet, og de betaler lige nu halve og især hele millioner kroner for at sikre sig en plads på nogle af de første ture, som to selskaber lige nu konkurrerer om at blive først til at kunne tage stjernerne ud til.

LÆS OGSÅ: Rumfartøjet Voyager har forladt vores solsystem

Priserne afhænger blandt andet af hvem de andre passagerer er. Ifølge The London Standard har en russisk milliardær netop betalt hele ti millioner kroner for at få lov at få lov at sidde ved siden af Leonardo DiCaprio.

De to selskaber er Richard Bransons, Virgin Galakse, som Branson hævder vil blive parat sidst på året til de første 'ristonauter' samt det andet selskab, SXC, som planlægger afgang tidligt næste år.

Bransons Virgin har foretaget de første tests fra sin elegnte superdesignede Spaceport America i New mexicos ørken. Hvert rumfartskib har plads til to piloter og seks passagerer.

LÆS OGSÅ: Nicole Kidman kørt ned paparazzo-fotograf

En rumtur vil komme til at tage cirka 3 timer og 30 minutter. Men inden da skal passagererne gennemgå et tredages kursus.

Virgins konkurrent, SXC, som er hjemmehørende i Holland, tilbyder billigere ture, som kræver grundigere forberedelser af gæsterne, og hvor selve flyveturen, inden man ankommer til rummet, er længere. Turene starter fra Curacao i Caribien

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Træner skreg i omklædningsrummet: 'Så...
bt.dk
Historisk kro i flammer: Står ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx