Af - 12/05-16 21:00

Caitlyn Jenner om at skifte køn tilbage til mand: Her er sandhedenCaitlyn Jenner om at skifte køn tilbage til mand: Her er sandheden

En forfatter skriver i ny bog, at Caitlyn Jenner vil være mand igen.

Bildstrecke im Grossformat »

Caitlyn Jenner forholder sig nu til historie om, at hun vil skifte køn igen, og vende tilbage til at være manden Bruce Jenner påny.

Det skriver New York Daily News.

En forfatter og journalist skriver på baggrund af anonyme kilder, at Caitlyn Jenner efter et år allerede har fået nok af sin nye identitet som kvinde.

I bogen om reality-familien, der hedder 'Kardashian Dynasty: The Controversial Rise of America’s Royal Family' kommer den undersøgende journalist og forfatter Ian Halperin med nogle opsigtsvækkende udtalelser fra kilder, der angiveligt skal være helt tæt på familien, og i særdeleshed Caitlyn Jenner.

Ny bog: Caitlyn Jenner fortryder og vil være mand igen
Ny bog: Caitlyn Jenner fortryder og vil være mand igen

Ifølge forfatteren har han talt med flere kilder, der fortæller at den transkønnede tidligere OL-stjerne har fortrudt sit skifte af køn, men nu melder Caitlyn Jenner sig selv på banen og fortæller, hvad der er op og ned i sagen.

- Det er slet ikke det værd at kommentere på sådan en omgang vås, siger en talsmand for Caitlyn Jenner til New York Daily News.

- Selvfølgelig er det ikke sandt.

Den blanke afvisning kommer blot få timer efter at forfatteren til den nye bog om Kardashian-familien har deltaget i et interview med The Wrap. Her påstod han at have flere kilder, der fortalte ham det modsatte af, hvad den 64-årige Jenner nu melder ud.

Et år efter Caitlyn Jenners nyhed: Sådan har  transkønnede det i dag
Et år efter Caitlyn Jenners nyhed: Sådan har transkønnede det i dag

- En kilde bekræftede overfor mig, at Caitlyn har luftet at have 'fortrudt sit kønsskifte,' hvor hun antydede, at hun ville vende tilbage til at være Bruce Jenner, lød det fra forfatteren Ian Halperin, der står bag den nye bog med den opsigtsvækkende historie.

Forfatteren hævder, at Caitlyn Jenner stadig skal være interesseret i kvinder, og det skulle være en del af motivationen for at vende tilbage til hankønnet.


LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner skal være med i populær tv-serie

LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner afslører endelig sit nye samarbejde

LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenners vilde nytårsforsæt: Se hvad hun nu vil være

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pornostjerne stod frem med påstande...
bt.dk
Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx