Af Jeppe Elkjær Andersen - 12/05-18 10:03; Opdateret: 14/05-18 08:13

Blev beskyldt for at være skyld i Aviciis død: Nu svarer kæresten tilbageBlev beskyldt for at være skyld i Aviciis død: Nu svarer kæresten tilbage

Det kom som et chok for fans verden over, at den svenske dj var død.

DJ Avicii død

Kæresten til den afdøde svenske dj Avicii, modellen Tereza Kacerová, har offentliggjort et åbent brev på sin Instagram-profil. Det sker som en konsekvens af, at flere på det sociale medie har beskyldt hende for at være årsagen til dj'ens død.

Det kom som et stort chok for fans verden over, da det blev meldt ud, at den verdenskendte svenske dj Avicii - hvis borgerlige navn var Tim Bergling -  var gået bort. Ikke længe efter valgte Aviciis kæreste, Tereza Kacerová, at stå frem og fortælle om deres forhold, der ellers havde været hemmeligholdt, og den smerte, hun følte.

Det lange brev offentliggjorde hun på Instagram, og det affødte stribevis af hilsner fra berørte fans verden over. Men ikke alle de mange hilsner var lige positive. Enkelte mente ligefrem, at Tereza Kacerová var skyld i Aviciis død, mens andre skrev, at hun blot benyttede sig af stjernens død til at få opmærksomhed.

Det har efterfølgende fået Tereza Kacerová til på ny at poste et opslag på Instagram, hvor hun i hårde vendinger afviser de hårde beskyldninger. Det skriver flere udenlandske medier - herunder The Sun.

Altoverskyggede sorg

I opslaget skriver hun blandt andet:

'Det er den værste tid i mit liv. Jeg drukner i altoverskyggende sorg. Angsten sætter ind omkring to timer før, jeg åbner mine øjne. Jeg kan ikke tælle antallet af gange, jeg har drukket en øl, før jeg børstede tænder, og jeg har måttet forklare Luka (Tereza Kacerovás søn, som Avicii havde taget til sig, red.) igen og igen, at Tim kan se os fra himlen, men at vi aldrig kommer til at se Tim igen,' skriver hun og fortsætter:

'Alligevel er I kun i stand til negativitet. Søde små kommentarer som 'Tim besluttede sig for at tage sin afsked, fordi han var træt af dig' går længere end at krydse alle grænser, og I burde skamme jer selv for at være så onde personer. Voldsomme ord fra anonyme konti.'

Hvad ville Tim synes?

Tereza Kacerová fortsætter med at beskrive, hvordan hun har tænkt situationer som skænderier mellem hende selv og kæresten igennem igen og igen og, hvordan hun forestiller sig Tim Bergling som en gammel mand. Og så skriver hun:

»Tror I, det på NOGEN måde er okay at forsøge at få mig til at have det værre, end jeg har det i forvejen? Og I gør det i Tims navn? Er I så fuldstændig vanvittige at tro, at Tim ville synes om det?'

Den anden del af opslaget er i skrivende stund blevet liket næsten 11.000 gange.

Avicii blev fundet død på et ressort i Omans hovedstad Muskat 20. april. Han blev 28 år.

I opslaget herunder, som Tereza Kacerová har delt, kan man se en stribe billeder af de to og flere billeder af Tim Bergling og Tereza Kacerovás søn Luka.

The brightest stars burn out the fastest.

Et opslag delt af Tereza Kaerová (@terezakacerova) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
Silkeborg-manager efter drama:...
bt.dk
Alvorlig ulykke i forlystelse: Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx