Af - 20/09-14 10:11

USO: - Niarn er en inspiration for mangeUSO: - Niarn er en inspiration for mange

Rapperen USO dansede sig sikkert videre i ‘Vild med dans’ og sendte en kærlig hilsen til sin ven Niarn.

storybild

USO og Jenna Bagge dansede sig sikkert videre til næste afsnit. (Billede: Polfoto)

Det gjorde stort indtryk på rapperen USO, da hans ven og rapkollega Niarn torsdag stod frem og fortalte, hvordan et overforbrug af alkohol og stoffer næsten havde taget livet af ham.

Var døden nær: 'Niarn' stopper karrieren
Var døden nær: 'Niarn' stopper karrieren

Efter sin optræden fredag i ‘Vild med dans’ spurgte metroxpress rapperen til Niarns Facebook-opdatering, hvor Niarn gør det klart, at han er færdig med stoffer og alkohol og samtidig stopper som Niarn.

- Selvfølgelig synes jeg, at det er en grim oplevelse, han har været igennem, men jeg er rigtig glad og stolt over, at han er sund og rask nu. Jeg har i et stykke tid vidst, hvordan han har haft det, og at han nu står frem og fortæller om det, det er flot og rigtig godt gået, siger USO, der mener, at Niarn med sin Facebook-opdatering sender et vigtigt signal.

- I mine øjne er han en inspiration til andre mennesker, der går med de her problemer, og jeg tror, at det er et vigtigt signal, han sender til folk, der ser op til ham. Det er inspirerende.

At USO og Niarn har et tæt venskab, lægger han ikke skjul på.

- Han har altid været en god ven og en rigtig kammerat. Han er så venlig, at dengang, jeg ikke havde noget sted at bo i København, der fik jeg lov at bo med ham. Han er et rigtig godt menneske med en super sød familie.

Ærlig Wivel efter exit: De andre var bare bedre
Ærlig Wivel efter exit: De andre var bare bedre

Paprika Steen knuste modstanden i Vild med dans
Paprika Steen knuste modstanden i Vild med dans

USO: Jeg vil vinde 'Vild med dans'
USO: Jeg vil vinde 'Vild med dans'


Nu ser rappere 'Vild med dans'

Men det var jo præstationen på dansegulvet, at USO var stillet op til interview for at kommentere på, og det var derfor med et bredt smil, at han kunne fortælle om sin første optræden i ‘Vild med dans’ med partneren Jenna Bagge.

- Det var fedt og en oplevelse. Man har hørt den samme sang igen og igen i fire uger, og så er det pludselig slut på halvandet minut. Det er mærkeligt. Jeg ved ikke helt, hvordan det er gået, men folk siger, at det er gået godt, så jeg har sagt tak, tak og tak, griner USO, der i sikker stil dansede sig videre til næste fredags program.

Han afviser, at det er blevet mødt med negative reaktioner i rapmiljøet, at han nu er sprunget ud som danser i bedste sendetid på TV 2.

- Jeg har kun fået positive kommentarer. Hvis der er en eller anden, der vil disse mig om et år eller to, så nævner han sikkert det her, men jeg er sikker nok på mig selv. Jeg har et godt forhold til mine kolleger, så selv om man normalt skal have lidt på hinanden i rapmiljøet, så har jeg faktisk kun hørt positive ting. Og nu sidder der en masse rappere rundt omkring og ser ‘Vild med dans’. Det er ikke hver dag, det sker.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT erfarer: Brøndby betaler 11...
bt.dk
Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Ny fupside kan snyde dig for...
bt.dk
FCM-guldvindere: 'Stakkels' Brøndby...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx