Af - 18/09-14 18:07

Intetanende Joan Rivers fik taget lægeselfies under narkoseIntetanende Joan Rivers fik taget lægeselfies under narkose

Joan Rivers optrådte uden sin viden på lægens selfies.

storybild

Joan Rivers på et billede fra maj måned. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Joan Rivers' personlige læge brød alle regler, da han angiveligt foretog en biopsi på Yorkville-klinikken i New York. Imens den berømte tv-vært og komiker Joan Rivers lå i narkose tog han angiveligt flere selfies med den intetanende modekommentator.

Det skriver CNN.

Episoden fandt sted en uge før Rivers' død, hvor den 81-årige kvinde fik undersøgt stemmebåndet. Det foregik ved, at en læge førte et mikroskopisk kamera ned i hendes hals.

Død komiker vender tilbage på tv
Død komiker vender tilbage på tv

Efterfølgende besluttede hendes egen læge at foretage yderligere en undersøgelse af komikerens hals, selv om han ikke er i besiddelse af en tilladelse til at udføre undersøgelsen.

Han foretog en biopsi, og det var her, at problemerne opstod, skriver CNN, der samtidig kan afsløre, at Rivers' personlige læge tog en selfie med sig selv og den bedøvede tv-vært for at forevige øjeblikket.

Politiets teori lyder, at Joan Rivers' hals begyndte at hæve grundet det sidste indgreb. Et indgreb, som Joan Rivers ikke selv havde givet tilladelse til. Som følge af hævelsen og manglen på ilt stoppede den 81-årige med at trække vejret, og hun blev i al hast lagt i koma, som hun befandt sig i indtil sin død.

Kendt tv-vært er død
Kendt tv-vært er død

Yorkville-klinikken har tidligere afvist, at der skulle være udført en biopsi på klinikken, men afviser at kommentere på CNN's oplysninger.

Joan Rivers døde den 4. september i en alder af 81 år og sluttede sit liv i koma som følge af et hjertestop.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederik talte om sin fars...
bt.dk
Godt nyt for tusindvis af danskere:...
bt.dk
Medie: Nye detaljer afsløret om...
bt.dk
Fyret træner i Superligaen: Jeg er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx