Af - 21/09-16 13:03; Opdateret: 21/09-16 14:29

Ny Lady Gaga-video får nettet til at koge overNy Lady Gaga-video får nettet til at koge over

Lady Gaga er tilbage med en spritny musikvideo - denne gang uden kødkjoler, parykker eller metalnederdele.

Lady Gagas nye musikvideo til nummeret 'Perfect Illusion' fik premiere i nat, og hypen var så stor, at YouTubes view-tæller gik i stå ved 479,589 views, kort efter videoen blev lagt op. Det skriver The Telegraph.

Men det er ikke de skøre outfits og parykker, vi normalt forbinder med Gaga, som har skabt hypen. Videoen viser nemlig en nedtonet Lady Gaga iført korte denimshorts og sort T-shirt, mens hun kører rundt i en bil i ørkenen og rocker på en scene foran festglade mennesker.

Lady Gaga afslører personlig nedtur: 'Jeg kan intet huske i dag'
Lady Gaga afslører personlig nedtur: 'Jeg kan intet huske i dag'

'Perfect Illusion' er Lady Gagas første single fra hendes kommende album 'Joanne', der udkommer den 21. oktober. 'Joanne' er sangerindens første rigtige albumi tre år.

Og noget tyder på, at verden har glædet sig til et Gaga-comeback. Hashtagget #LadyGagaNewVideo begyndte i hvert fald at trende på Twitter i aftes, umiddelbart efter det blev offentliggjort, at videoen ville få premiere i nat - og hashtagget trender stadig her til morgen.

Lady Gaga er tilbage: Kan popdronningen stadig?
Lady Gaga er tilbage: Kan popdronningen stadig?

Videoen blev offentliggjort under sæsonpremieren på den amerikanske FOX-serie 'Scream Queens' og blev kort tid efter lagt på YouTube.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga og hendes forlovede går fra hinanden

LÆS OGSÅ: Kan Britney stadig? Her vrider hun sig rundt som aldrig før

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx