Af - 12/03-14 14:06

Fetterlein tilbage på tv: Færdig med realityFetterlein tilbage på tv: Færdig med reality

Det er slut med reality-tv, siger Frederik Fetterlein, der netop er begyndt optagelserne til et nyt program.

storybild

Frederik Fetterlein. (Billede: Polfoto/arkiv)

Den 43-årige levemand, Frederik Fetterlein, vender snart tilbage på tv-skærmen. Det sker på Kanal 4, og programmet bliver i stil med, hvad man så i ‘Olivers Verden’ med Oliver Bjerrehuus.

- Det har ligget i kortene, at jeg skulle lave tv igen. Det bliver en dokumentar om min dagligdag og ikke et jetset-program, siger Frederik Fetterlein til mx.dk og tilføjer:

- Selvfølgelig kommer der ting med, at jeg kender dem i Chelsea og bliver inviteret derover, men programmet skal vise, hvem jeg er og ikke en eller anden klovn, der fører sig frem her og der. Ting kan blive fordrejet fuldstændig godnat-agtigt på TV, men jeg kender og har tiltro til dem, der laver det her program.

Bjerrehuus: Jeg er DK's største realitystjerne
Bjerrehuus: Jeg er DK's største realitystjerne

Har sagt nej til en masse
Optagelserne er netop begyndt, og de skal stå på i de kommende seks måneder. Den tidligere professionelle tennisspiller understreger, at han er færdig med reality-tv, hvor han blandt andet har deltaget i ‘Divaer i Junglen’.

- Det er slut for mit vedkommende, jeg har sagt nej til Gud ved hvor meget. Jeg har ikke noget imod reality, og det har været skide skægt at prøve, men jeg har hele tiden vidst, at jeg ikke ville blive ved med at lave det. Dem, der laver reality, er også 18-20 år gamle, jeg kunne jo være deres far, griner han.

Fetterlein scorer kassen på at blive svinet til
Fetterlein scorer kassen på at blive svinet til

Du har været med i Luksusfælden tidligere. Har du sagt ja til det nye program, fordi du mangler penge?

- I gamle dage sagde jeg ja til ting for at tjene penge. Jeg vil selvfølgelig gerne tjene penge, men i dag kan jeg tillade mig at vælge mere mellem, hvad jeg vil, siger Frederik Fetterlein.

Saseline flygtede fra Fetterlein
Saseline flygtede fra Fetterlein

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx