Af - 17/08-16 13:12

LISTE: 11 ting du ALDRIG skal gøre, hvis du vil score på TinderLISTE: 11 ting du ALDRIG skal gøre, hvis du vil score på Tinder

Er du enig?

Bildstrecke im Grossformat »

Er du også træt af overkrop, gruppebilleder og cheasy Facebook prikkeri?

22-årige Nynne Larsen har tidligere hittet med dos and dont's på Tinder. Nu har hun opdateret sin liste med de nyeste råd til desperate fyre.

GALLERI: 36 grunde til Netto bare er et sjovere sted at handle
GALLERI: 36 grunde til Netto bare er et sjovere sted at handle

Drop solbrillerne


Det er meget muligt, at du er mega sej med dine solbriller, men det hjælper jo ikke noget, når de dækker dit ansigt. Du er ikke gulddreng - og han er den eneste, der kan lave damer med solbriller.

Spejlselfies


Selfies i spejlet er lige en tand for meget Arto! Det eneste, pigerne forventer af dig efterfølgende, er en besked, hvor du skriver "kiggede? ;)". Dårlig start, mate! Dårlig start. (Du kommer 100 procent til at sove alene for altid).

Håndtegnet


En håndtegn kan være meget cool, meeeeen lidt for meget "yolo" til den gode side. Et lille "peace" kan være på sin plads (igen alt med måde), men sådan et "heavy metal" jeg-smadre-dig-håndtegn - jeg bliver bange!

TINDER-TIRSDAG: 10 beskeder der rent faktisk virkede
TINDER-TIRSDAG: 10 beskeder der rent faktisk virkede

Model


Ryggen op af væggen og lige en stabil pose. Tilbage til det med gulddreng - knap så meget gas på den vogn, det er ikke dig, han synger om.

Væk med øl-hatten


Vi kender formentlig ikke hinanden, så imponer mig. Så kan det meget vel være, at du var høvding i din lejr på Roskilde sidste år, men din ellers sjove øl-hat er ikke super nice.

Stop med bar overkrop


Lad nu please være med at ligge et billede op af dig selv i bar overkrop, det er mærkeligt, og der er en grund til, du ikke endte på forsiden af Euroman (Sorry, mate).

Drop gruppebilledet


Vi har alle sammen oplevet den, hvor man skal gætte sig frem til, hvem det er, vi har med at gøre, og man selvfølgelig håber på, at du er den flotte til venstre, og man krydser fingre - men til ens store skuffelse er du den grimmeste i hele drengegruppen.

GALLERI: Her de SJOVESTE danske look-alikes
GALLERI: Her de SJOVESTE danske look-alikes

Ingen andre piger


Lad være med at læg et billede ud med en anden pige. Igen - super kikset, og lidt for meget "se hvor mange damer jeg laver"-agtigt. Især fordi piger stalker (vi kan lide så godt lade være med at benægte) og finder det først endnu mere kikset, når vi opdager det er din 16-årige lillesøster.

Den klassiske good guy


Lad nu være med at spil "good guy" ved at smide et billede op, hvor du leger med din lille kusine. Vi ved godt, at du blevet tvunget med til familie fødselsdag med tømmermænd og at du sikkert kommer direkte fra byen.

Hold dig væk fra Facebook


Når jeg på min profil skriver, "du får billige point ved at skrive først" er det kun hvis jeg også swiper til højre. Det betyder ikke, at hvis ikke du ikke høre noget, at du så skal finde mig på Facebook, prikke til mig, ansøge mig, skrive til en cheasy besked til mig om at nu skrev du først, og hvordan du kan indløse dem, for efterfølgende rykke for svar i form af fem stabile spørgsmålstegn. Pevert!

Ansigtsudtryk og poseringer


Mærkelige ansigtsudtryk og sjove poseringer? Tilbage til punkt 1 og øl-hatten. Det er ikke sjovt, bare super malplaceret.

10 helt GENIALE tweets om OL i Rio
10 helt GENIALE tweets om OL i Rio

LÆS OGSÅ: UTROLIGT! Kan du se hvem Sonja ligner fra 'Game of Thrones'?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chok: Historiske danske legender...
bt.dk
Person og to hunde er gået igennem isen
bt.dk
Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Emelie tjener godt på privat...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx