Af - 09/03-14 20:05; Opdateret: 09/03-14 20:23

Rystet Bryan Rice: Jeg har aldrig kaldt Basim for usmageligRystet Bryan Rice: Jeg har aldrig kaldt Basim for usmagelig

Sangeren, Bryan Rice, føler, at pressen har fordrejet hans ord, og fået ham til at ligne en dårlig taber ved Melodi Grand Prix i lørdags.

storybild

Bryan Rice føler, at hans ord er blevet fordrejet af medierne og taget ud af konteksten. (Billede: Polfoto/FLINDT MOGENS)

Bryan Rice kom i stormvejr i medierne efter hans kritik af brugen af Dannebrog under Basims vinderoptræden til lørdagens Melodi Grand Prix. Men medierne fordrejede hans ord og tog dem ud af konteksten, mener sangeren.

Bryan Rice: Usmageligt at bruge Dannebrog, Basim
Bryan Rice: Usmageligt at bruge Dannebrog, Basim

- Det er meget ubehageligt, at ens ord bliver fordrejet på den måde. Det gør virkelig ondt. Basim og jeg er jo venner. Og jeg har jo udelukkende rost ham til skyerne. Men i medierne kom det til, at se ud som om jeg kaldte Basim for usmagelig, siger en berørt Bryan Rice til metroxpress.

Derfor skal du stemme på Bryan Rice til Dansk MGP
Derfor skal du stemme på Bryan Rice til Dansk MGP

Det var i et interview til BT, at Bryan Rice fik kritiseret brugen af Dannebrog under Basims optræde, Men han forklarer, at hans kritik slet ikke var møntet på Basim.

Basim om MGP: Det kom som et chok
Basim om MGP: Det kom som et chok

- Jeg har boet en del i Spanien, og min oplevelse er, at mange udlændinge vil kunne komme til at misforstå brugen af Dannebrog. Mange steder er sådan en brug af flag meget nationalistisk. Og det kan sende et uheldigt signal til Eurovision, forklarer han.

Bryan Rice: Er det her skjult kamera?
Bryan Rice: Er det her skjult kamera?

Selvom han godt ved, at man kan komme i modvind. når man som offentlig person udtaler sig. Så vil han i fremtiden være mere påpasselig med hvad han siger.

- Jeg er blevet lidt bange for jer (pressen red.). Så jeg vil måske i fremtiden passe lidt mere på med hvad jeg siger, forklarer Bryan Rice og tilføjer:

Bryan Rice arbejder med fransk dj
Bryan Rice arbejder med fransk dj

- Men det her, er decideret unfair og tarveligt. Det skal ingen stå model til, uanset om man er en kendt person. Denne her er ekstrem grov, slutter han.

Bryan Rice har i skrivende stund ikke fået talt med Basim om sagen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx