Af - 05/01-17 07:32

Denne hovedperson fra Friends synes danskerne er sjovestDenne hovedperson fra Friends synes danskerne er sjovest

'How you doin'?

Bildstrecke im Grossformat »
Det spørgsmål er en række danskere blevet stillet i en ny undersøgelse. Klik videre for at se, hvem deltagerne synes er sjovest. Vi begynder med den hovedperson fra Friends, som er den mindst sjoveste. Tre procent stenmere i alt. Kvinde: Tre procent. Mand: To procent. Fire procent stenmere i alt. Kvinde: Fire procent. Mand: Fire procent. Ni procent stenmere i alt. Kvinde: 10 procent. Mand: Otte procent. 15 procent stenmere i alt. Kvinde: 19 procent. Mand: 11 procent. 18 procent stenmere i alt. Kvinde: 16 procent. Mand: 20 procent. 20 procent stenmere i alt. Kvinde: 19 procent. Mand: 20 procent. Ved ikke: 20 procent. Jeg har aldrig set/kender ikke tv-serien Friends: 12 procent. Undersøgelsen er udarbejdet af YouGov for metroxpress. Den er baseret på interview med 1.019 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18-74 år i perioden 16. til 18. december 2016. Stikprøven er repræsentativ på køn, alder, geografi, samt stemmeafgivelse ved valget den 18. juni 2015. Den maksimale usikkerhed i undersøgelsen er +/- 3,1% (procentpoint). Deltagerne er blevet spurgt: - Hvilken hovedkarakter fra tv-serien 'Venner'/'Friends', synes du er sjovest? Hvis du er tosset med serien Friends, så ved du sikkert også en masse som serien. Men helt præcist, HVOR meget ved du? Test din viden. Klik videre og få stillet 28 spørgsmål om serien. Klik videre og få svaret. Sofaen er orange. Klik videre og få svaret. Ursula Buffay. Klik videre og få svaret. Bamboozled. Klik videre og få svaret. At bestille to pizzaer på én gang. Klik videre og få svaret. Regina Phalange. Klik videre og få svaret. Albert Einstein Klik videre og få svaret. Princess Consuela Bananahammock Klik videre og få svaret. Fødder Klik videre og få svaret. 11 kategorier. Eksempelvis har hun kategorierne "hverdags" og "gæst". Klik videre og få svaret. 'Viva Las Gaygas'. Klik videre og få svaret. Lincoln High School. De voksede op i Long Island, New York. Klik videre og få svaret. Yemen. Klik videre og få svaret. Aber der er klædt ud som mennesker. Klik videre og få svaret. Miss Chanandler Bong. Klik videre og få svaret. Kiwi. Klik videre og få svaret. Huggsy. Klik videre og få svaret. Christina Applegate og Bruce Willis. Christina Applegate spillede Rachel's søster Amy, og Bruce Willis spillede Paul Stevens, som var far til Ross flirt Elizabeth. Klik videre og få svaret. Elle Macpherson. Hun medvirkede i fem afsnit. Klik videre og få svaret. Hockey på græs - hun var målmand. Klik videre og få svaret. IT-chefindkøber. Senere bliver han tekstforfatter på et reklamebureau. Klik videre og få svaret. Mr. Heckles. Han dør i anden sæson og efterlader alt til pigerne. Klik videre og få svaret. Michael Flatley. Klik videre og få svaret. Monica. Klik videre og få svaret. Freud. Klik videre og få svaret. Matt LeBlanc, der spiller Joey. Jennifer Aniston har været vært på 'Saturday Night Live' hele to gange. Klik videre og få svaret. The Rembrandt. Klik videre og få svaret. Jurassic Park. Klik videre og få svaret. Monica.

Kilde: En ny undersøgelse, som YouGov har udarbejdet for metroxpress.

Ross siger det forkerte navn oppe ved altret, Pheobe er synsk, og Chandler lader som om, han flytter til et andet land for at slippe af med en omklamrende flirt.

De seks venner fra tv-serien 'Friends'/'Venner' har mange finurlige karaktertræk, og de har gennem seriens ti sæsoner gjort mange humoristiske ting. Men hvilken hovedperson har lokket flest grin ud af danskerne?

Like MX Kendte, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte fra tv.

Det har metroxpress via analyseinstituttet YouGov spurgt danskerne om i en ny undersøgelse. Med 20 procent af stemmerne peger flest deltagere på Joey som den sjoveste af de seks karakterer fra serien.

- Folk synes, Joey er sjovest, fordi han er en mand af folket. Han er Friends' svar på Homer Simpson. Han elsker mad, damer og livets enkle glæder generelt, lyder en del af forklaringen fra komikeren Sebastian Dorset til metroxpress.

Her er de 28 sværeste spørgsmål om tv-serien 'Friends'
Her er de 28 sværeste spørgsmål om tv-serien 'Friends'

Men med 18 procent af stemmerne er der næsten lige så mange, der synes, at Joeys bedste ven, Chandler, er den sjoveste.

Sebastian Dorset fortæller, at der er stor forskel på de to karakterers humor. Når Joey er sjov, handler det ifølge komikeren tit om ham selv modsat Chandler, der kommer med spidse bemærkninger "på bagkant" om andre.

- Joey er typisk sjov, når det handler om noget, han gerne vil have, men ikke kan få, og så kommenterer han selv på sin skuffelse - så det bliver lidt sødt. Han er selvironisk, og det kan folk godt lide, siger Sebastian Dorset.

Undersøgelsen viser også, at Monica er den karakter, som færrest mener, er den sjoveste. Det overrasker ikke Sebastian Dorset.

Monica er seriens uptighte straight-woman. Hun er den, der med sine OCD-tendenser skal skabe de andres baggrund for at brilliere med kvikke one-liners.
Det siger komikeren og tilføjer:

- Sammen med Ross er hun seriens moralist, der mere holder humoren nede end at slynge om sig med jokes.

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvor godt kender du bipersonerne i Friends?

LÆS OGSÅ: CHOK: Jennifer Aniston afslører vild hemmelighed om Venner

LÆS OGSÅ: Supermodel: Derfor fortryder jeg at være med i 'Venner'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Millioner så OL-kys på direkte tv:...
bt.dk
Kjell tjekkede sin mail - og opdagede...
bt.dk
OL-debutant rystede: Det var...
bt.dk
Trump så 'usikker' Oprah på tv: Håner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx