Af Simon Boas - 20/07-17 21:47

Beyoncé skovler penge ind: Så meget har de rigeste berømtheder tjent på ét årBeyoncé skovler penge ind: Så meget har de rigeste berømtheder tjent på ét år

831.000.000 kroner.

storybild

(Billede: ROBYN BECK)

Så mange penge har den amerikanske rapper og forretningsmand P. Diddy med det borgerlige navn Sean John Combs kunne sætte ind på sin på sin konto det seneste år før skat. Han kan dermed bryste sig af at være den berømthed, der har tjent allerflest penge siden juni 2016.

Det skriver finansmediet Forbes.

Og selv om P. Diddy for de fleste er kendt for sin musik og særligt kæmpehittet 'I'll be missing you' tilbage fra 1997, så er det ikke det, han har tjent de mange millioner på. Størstedelen af millionfortjenesten kommer nemlig fra P. Diddys tøjkollektion, Sean John, kombineret med et partnerskab i det luksuriøse vodkabrand Diageo Ciroc.

Lige i hælene på P. Diddy - eller knap 160 millioner danske kroner efter - kommer sangerinden Beyonce, der må tage til takke med 671 millioner kroner før skat. Penge, som Beyonce har tjent hjem ved hjælp af albumudgivelse af 'Lemonade' og hendes 'Formation World Tour.'

Og selvom beløbet er højt, så ligger det imidlertid ikke i toppen af de beløb, som den verdensberømte sangerinde har formået at tjene på et år. Èn gang tidligere er det nemlig lykkedes Beyonce at tjene endnu flere penge.

Beyonce danner desuden par med rapperen Jay-Z, som vi allerede nu godt kan afsløre, også er blandt de 100 verdensstjerner, der har tjent flest penge det seneste år.

Vi har herunder samlet top 10.

1. Sean Combs - 831 millioner kroner (musiker)

2. Beyonce - 671 millioner kroner (musiker)

3. J. K. Rowling - 607 millioner kroner (forfatter)

4. Drake - 601 millioner kroner (musiker)

5. Christiano Ronaldo - 594 millioner kroner (fodboldspiller)

6. The Weeknd - 588 millioner kroner (musiker)

7. Howard Stern - 575 millioner kroner (radiovært)

8. Coldplay - 582 millioner kroner (musikere)

9. James Patterson - 556 millioner kroner (forfatter)

10. LeBron James - 549 millioner kroner (basketball)

Foruden ovenstående indeholder listen også navne som Justin Bieber, Adele, Messi og Taylor Swift. Der er imidlertid ingen danske navne at finde på listen, men bandet Metallica, som danske Lars Ulrich som bekendt er en del af, indtager en flot 21. plads.

Du kan se hele listen her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
BT erfarer: Brøndby betaler 11...
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx