Af - 07/07-15 14:12; Opdateret: 07/07-15 15:41

Line Baun anmelder kamphund til politiet efter livsfarligt overfaldLine Baun anmelder kamphund til politiet efter livsfarligt overfald

Siden tv-vært Line Baun Danielsens hund i går blev skambidt på gaden af en kamphund, har hun været i tvivl om, hun skulle melde det til politiet. Det har hun nu gjort.

storybild

(Billede: Polfoto)

- Kære alle som har skrevet og kommenteret på det grimme overfald på vores hund Gumle i går. Han er i bedring, og vi håber ikke, han skal opereres mere. Jeg har nu gjort det, jeg vurderer er rigtigt og anmeldt det til politiet.

Sådan skriver tv-vært Line Baun Danielsen i dag på Facebook efter at have tænkt sig godt om de sidste 24 timer.

Line Baun Danielsen joker på tv: Ja, det ER en abe...
Line Baun Danielsen joker på tv: Ja, det ER en abe...

Mandag var hun sammen med sin søn ude og lufte familiens lille hund Gumle, da en kamphund gik til angreb og ifølge Line Baun Danielsens beskrivelse var tæt på at slå Gumle ihjel.

Line Baun Danielsen skrev på Facebook, at hun var i tvivl om, hun skulle melde overfaldet til politiet, da hun vidste, det ville gøre kamphundens familie ulykkelig.

- Nu skal jeg beslutte, om jeg vil være bøddel og afgøre hundens fremtid, eller om jeg må være en ansvarlig samfundsborger. For hvad hvis det sker igen, spurgte hun sine Facebook-venner.

TV: Hund ødelægger babys første ord - ved at sige 'mor' først
TV: Hund ødelægger babys første ord - ved at sige 'mor' først

Line Baun Danielsen fik stor opbakning fra alle sider om at melde kamphunden til politiet, og i dag har hun altså besluttet sig for at gøre det.

- Jeg og min familie håber nu, at Gumle kommer sig hurtigt, og at myndighederne træffer den afgørelse, som de mener er nødvendig sammen med ejeren af hunden. De er selvsagt ligeså kede af det, der er sket.

Se billeder af Line Bauns hund på hendes Facebook-side.

Har du set den? Her er verdens grimmeste hund!
Har du set den? Her er verdens grimmeste hund!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx