Af David Andersen - 01/08-17 22:09

Danielle Bregoli idømt fem års betinget fængselDanielle Bregoli idømt fem års betinget fængsel

'Cash me outside'-pigen er dømt for blandt andet tyveri og besiddelse af hash.

storybild

14-årige Danielle Bregoli har langt fra lagt sin turbulente tilværelse bag sig, bare fordi hun er blevet rig og berømt.

Tirsdag blev hun idømt fem års betinget fængsel ved retten i Delray Beach, Florida, for en længere række af lovovertrædelser. Den omfatter blandt to grove tilfælde af tyveri, besiddelse af hash, falsk politianmeldelse og flere andre lovovertrædelser, som dog blev bortkastet af rettet, fordi hun indgik et forlig med anklagemyndigheden og erklærede sig skyldig i de nævnte forhold.

Det skriver TMZ.

Bregoli blev verdensberømt, da hun sidste år optrådte hos talkshowværten DR. Phil, hvor hendes mor havde slæbt hende med, fordi hun var et problembarn.

Men hendes rappe replikker og iskolde opførsel gjorde hende populær hos amerikanerne fra den ene dag til den anden, og hun har nu 11 millioner følgere på Instagram.

Samtidig skovler hun millioner ind på at møde op til arrangementer, reklamere på sociale medier og på et kommende tv-show.

Et opslag delt af Danielle Bregoli (@bhadbhabie) den

Hun har for nylig lagt sig ud med Kardashian klanen og især Kim Kardashian, som hun beskyldte for at have knaldet sig til berømmelse. De har dog efter sigende sluttet fred.

Betinget fængsel betyder, at hun ikke skal afsone sin dom i et fængsel, men skal opfylde en række andre krav for at holde sig på fri fod de næste fem år. Det kan f.eks. være samfundstjeneste eller psykologbehandling - hvad det bliver, skal afgøres en af de kommende dage, skriver TMZ.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Derfor rejste...
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx