Af - 12/07-16 14:38; Opdateret: 12/07-16 14:51

Brystbombe afslører: Jeg fortryder kun to ting i mit livBrystbombe afslører: Jeg fortryder kun to ting i mit liv

Surprise: Det er ikke hendes nye bryster.

Bildstrecke im Grossformat »

Katie Price.

Hun har prøvet det meste, den 38-årige brystbombe Katie Price. Tre ægteskaber, fem børn og drama en mas gengivet i de kulørte blade verden over.

Alligevel er der kun to ting, som modellen, sagerinden og tv-værtinden fortyder at have gjort i sit liv. Det fortæller Katie Price i en Facebook Live med den britiske avis The Sun, hvor hendes mange fans havde mulighed for at stille spørgsmål til hende.

Storbarmet model: Red min mis
Storbarmet model: Red min mis

Noget overraskende fortæller Katie Price, at hun fortryder, at hun deltog i det britiske melodi grand prix i håbet om at komme med i Eurovision tilbage i 2005. Det lykkedes dog ikke.

Den anden ting, som hun fortryder, er ægteskabet med MMA-kæmperen Alex Reid. De var sammen i 11 måneder, men gik fra hinanden i januar 2011. Hun indrømmede efterfølgende, at hun brugte den hårdføre mand til at komme sig over bruddet med sin anden eksmand, Peter Andre.

Denne brystbombe elsker Danmark
Denne brystbombe elsker Danmark

I dag er Katie Price gift med Kieran Hayler. Hun har børnene Harvet på 13 år, 10-årige Junior, 8-årige Princess, Jette på to og lille Bunny på 23 måneder. Hun er dog ikke færdig med at få børn. Det afslører hun overfor The Suns læsere.

- Jeg vil have flere børn, men ikke lige nu, siger hun.

Brystbombe fra 80'erne optræder på københavnsk diskotek til næste år
Brystbombe fra 80'erne optræder på københavnsk diskotek til næste år

Men hvor Katie Price ikke er færdig med at få børn, så er det slut med at få flere kosmetiske operationer, fortæller hun.

- Hvis jeg ombestemmer mig, skal jeg nok sige til. Lige nu er jeg stadig ved at komme mig, efter at jeg fik lavet nye bryster. Jeg ved ikke, hvilken størrelse de er, jeg har ikke fået målt dem, men de er så gode, at jeg ikke behøver at bruge bh, siger Katie Price.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx