Af - 01/04-17 12:47

Geggo raser over snyd: - Det er simpelthen så usmageligt!Geggo raser over snyd: - Det er simpelthen så usmageligt!

"Jeg vil absolut ikke hænge nogle ud med navn, men jeg håber at de læser med her, og jeg håber at de har en rigtig dårlig smag i munden."

Bildstrecke im Grossformat »

Når Stephanie 'Geggo' Christiansen ikke er realitystjerne, arbejder hun som benhård business-kvinde med egen skønhedssalon.

I klinikken La' Lotus kan man få lavet alt fra negle til spraytan og øjenbryn - og det er sidstnævnte behandling, der er endt som en speget sag for den populære tv-personlighed.

'Microblading 3D Bryn' hører til under kategorien 'permanent makeup' og er en halvdyr investering. Dog er den god for personer, der er trætte af dagligt at skulle påtegne bryn, enten fordi de er dovne, under tidspres - eller er syge.

Således har en af Geggos ansatte på La' Lotus tilbudt at forære et begrænset antal behandlinger til personer, der enten er syge af cancer eller hårsygdommen Alopecia.

En behandling koster over 3.000 kroner, og er dermed ikke noget greb i lommen. Det har derfor fået enkelte personer til at lyve sig syge for at få behandlingen gratis:

Derfor gør det ondt helt nede i maven på mig at nogle kan FÅ SIG SELV TIL at prøve at snyde sig til det – altså tyv-stjæle tider fra en person der har været så møgsyg, fået kemoterapi eller lider af Alopecia, mistet alt hår i ansigtet og som kunne få en stor glæde i livet ved ikke at skulle tegne sine bryn op længere. Hvordan kan man få sig selv til det?? HVORDAN?

Sådan skriver Geggo på sin blog, hvor hun fortæller, at den pågældende medarbejder allerede er booket til langt ind i det nye år:

Desirée siger det er det hele værd, og jeg kan godt følge hende. Det må være fedt at gøre en tidligere kræft-ramt så glad <3 Jeg kan ikke nævne nok gange hvor sej jeg synes hun er for at gøre det her.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz skal giftes: Men de har mødt en afgørende forhindring

LÆS OGSÅ: Geggo efter 'Familien fra Bryggen'-brøler: 'TV 3 skylder kvajebajere'

LÆS OGSÅ: Geggos nye amme-billede skaber debat

LÆS OGSÅ: Måtte bede Linse om hjælp: Sådan planlagde Cengiz frieriet til Geggo

LÆS OGSÅ: Smykkedesigner afslører: Det står der i Geggos ring

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
BTs sportschef: Superligaen bør lytte...
bt.dk
Supermarkeder hærget af...
bt.dk
Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx