Af Maria Christine Madsen - 28/10-17 10:20

'Vild med dans'-stjernes kæreste levede et  dobbeltliv: Pludselig låste en fremmed kvinde sig ind i lejligheden'Vild med dans'-stjernes kæreste levede et dobbeltliv: Pludselig låste en fremmed kvinde sig ind i lejligheden

Det var ved et tilfælde, at Michelin-kokken Dak Wichangoen opdagede, at hendes kæreste, som hun havde været sammen med i ti år, levede et dobbeltliv.

storybild

Dak Wichangoen og Thomas Evers Poulsen på gulvet fredag aften. (Foto:Martin Sylvest/Scanpix 2017) (Billede: Martin Sylvest)

Hun åbnede for første gang op om det hårde brud med ekskæresten sidste fredag, hvor hun sammen med danseren Thomas Evers Poulsen gled hen over de bonede gulve i det populære tv-program 'Vild med dans'.

I udsendelsen fortalte kokken, at hendes ekskæreste havde levet et dobbeltliv sammen med en anden kvinde, og at det havde knust hende at finde ud af det.

»Jeg mistede mig selv i en alder af 30 år. Jeg troede, jeg havde fundet mig selv og min plads i livet, og pludselig måtte jeg starte helt fra bunden,« fortalte Dak Wichangoen.

Denne fredag fortalte hun ifølge ugebladet Se og Hør, at det var ved et tilfælde, at hun fandt ud af kærestens bedrag.

Hun opdagede det nemlig, da 'den anden kvinde' en dag pludselig låste sig ind i Dak og kærestens fælles lejlighed.

»Det skete en dejlig lørdag morgen, hvor hun stod i min lejlighed og spurgte, hvem jeg var. Hun ville gerne vide... Hun havde de samme spørgsmål, som jeg havde,« fortæller Kiin Kiin-køkkenchefen ifølge ugebladet.

På det tidspunkt, hvor 'den anden kvinde' låste sig ind, lå Dak og sov ved siden af sin kæreste. Det viste sig ifølge kokken, at kvinden havde sin egen nøgle til lejligheden.

Forrige fredag fortalte hun, at det blandt andet var det hårde brud, der var årsagen til, at hun valgte at takke ja til at deltage i 'Vild med dans'.

I begyndelsen efter bruddet lagde hun al sin energi i sit job, og oprindeligt sagde hun faktisk nej til at deltage i danseprogrammet.

Men så ændrede hun mening.

»Jeg besluttede, at jeg ikke skulle sidde derhjemme og græde snot. For jeg er bedre end det. Jeg ville gerne nyde livet og fokusere på at være mig igen, og det gjorde, at jeg sagde ja. Jeg ville bare gerne have noget nyt at stå op til,« sagde hun dengang og slog fast, at det virkelig havde hjulpet hende at være med i programmet:

»Men hvor går man hen og finder sig selv? Det er kommet bag på mig, at det er her i 'Vild med dans'. Men den glæde, der er ved at være her og være sammen med folk, hjælper mig til at finde mig selv igen.«

De tilbageværende dansere i programmet er skuespiller Iben Hjejle, skuespiller Sofie Lassen-Kahlk, kok Dak Laddaporn Wichangoen, håndboldspiller Daniel Svensson og youtuber Julia Sofia Aastrup.

Vinderen af dette års 'Vild med dans' findes ved finalen fredag den 24. november i Forum Horsens.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Zlatans VM-skæbne er afgjort
bt.dk
Haas-chef om Magnussen: 'Kevin er et...
bt.dk
Markant profil giver Støjberg tørt...
bt.dk
Tøjgigant lider i Danmark: Værste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx