Af - 27/04-17 20:53; Opdateret: 27/04-17 21:56

Dansk sangerinde har netop mistet sin mand: Nu rammes hun af endnu en tragedieDansk sangerinde har netop mistet sin mand: Nu rammes hun af endnu en tragedie

Den danske sangerinde Kira Skov mistede sin mand for få måneder siden. Nu er hu ramt af en ny tragedie.

Bildstrecke im Grossformat »

For omkring to måneder siden døde sangerinden Kira Skovs mand, bassistem Nicolai Munch-Hansen, blot 39 år gammel. Nu rammer tragedien igen sangerinden, da hendes far også netop er afgået ved døden.

Det skriver hun i et opslag på det sociale medie Instagram onsdag.

Dansk sangerinde deler farvel til sin afdøde mand
Dansk sangerinde deler farvel til sin afdøde mand

’Vores far Jørgen døde i morges. Jeg tænker på, hvor I alle tager hen, når I forsvinder?’ skriver hun blandt andet i opslaget, som er skrevet på engelsk.

I opslaget kommer hun også med en hyldest til sin far.

’Du levede et hårdt liv, men din fantasi var fantastisk, og du tændte kreativiteten i mig som barn. Du var elsket af mange, men svær at holde tæt på sig. Selv om du ofte var væk, var dit aftryk stort. Må kærlighedens vinde bære dig over på den anden side. Jeg håber, der er smukt. Farvel for nu,’ skriver sangerinden.

Kira Skovs mand, Nicolai Munch-Hansen, døde den 20. februar i år. I den forbindelse delte Kira Skov et opslag på Facebook, hvor hun fortalte den triste nyhed.

Kendt dansk musiker død under 'tragiske omstændigheder'
Kendt dansk musiker død under 'tragiske omstændigheder'

Eddie Murphy ramt af stor tragedie
Eddie Murphy ramt af stor tragedie

'Min kære elskede mand, far til Nora og Morgan, gik desværre bort mandag aften. Jeg elskede Nicolai med hele mit hjerte og sorgen er uudholdelig. Leder efter styrke til at overkomme dette tragiske tab. Jeg er omgivet af venner og familie, som hjælper med at bære mig gennem det. Jeg takker jer alle for kærligheden og støtten,' skrev Kira Skov dengang i sit Facebook-opslag.

Til metroxpress skrev hun via sit management i en mail: 'dødsårsagen er endnu ukendt, men skyldes formentlig en utilsigtet fatal kombination af euforiserende stoffer og alkohol.’

Kira Skov og Nicolai Munch-Hansen arbejdede sammen i bandet 'Kira and The Kindred Spirits' fra 2001 til 2007, hvor bandet blev opløst. Siden har de også arbejdet sammen på Kira Skovs senere udgivelser.

Mistede sin far i 9/11-angrebet: Nu er hun selv død i tragisk pandekage-ulykke
Mistede sin far i 9/11-angrebet: Nu er hun selv død i tragisk pandekage-ulykke

Sangerinden er i øjeblikket selv pladeaktuel med albummet 'In the Beginning', men har i øjeblikket udskudt koncerter på ubestemt tid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Megastjerne afslører ubehagelig...
bt.dk
Politiet efterlyser 48-årig mand: Har...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx