Af - 04/08-15 22:24

TV: UPS! Lenny Kravitz blotter sine ædlere del under koncertTV: UPS! Lenny Kravitz blotter sine ædlere del under koncert

Lenny, dine bukser er revnet!

KIG IKKE LÆNGERE NEDE I ARTIKLEN, HVIS DU IKKE KAN TÅLE AT SE LENNY KRAVITZ' KØNSDELE

Mandag gav den amerikanske musiker Lenny Kravitz lidt mere af sig selv på scenen, end han plejer at gøre, når han giver koncert.

Koncertgæster i forlystelsesparken Gröna Lund i Stockholm fik nemlig hans ædlere dele at se i et par sekunder, da musikerens bukser revnede. Lenny satte sig nemlig på hug, da han spillede på sin guitar, og det kunne hans læderbukser altså ikke holde til.

Til tasterne! Forbudt hashtag er tilbage på Instagram
Til tasterne! Forbudt hashtag er tilbage på Instagram

Den 51-årige musiker havde ingen underbukser på, og derfor hang dillertjavsen til frit skue. Det virker dog til, at Lenny hurtigt opdagede, at den var helt gal, og han fik hurtigt rejst sig op igen og dækket hullet med sin guitar.

Men i denne digitale tidsalder er det svært at holde sådan et øjeblik hemmeligt. Selvfølgelig blev det optaget på video, og du kan se en cesureret version af det øverst i artiklen. Det går meget hurtigt, så man ser ikke noget.

Frank Hvam: - Raske testikler kan ikke ryste mig
Frank Hvam: - Raske testikler kan ikke ryste mig

Selvfølgelig har nogen også fundet ud af at trykke 'pause' på det hele rigtige tidspunkt, og derfor er der nu et billede af Lennys lille-Lenny på Twitter, som du kan se her:


3-årigs barnedåb ødelagt af små 'bamsevaginaer'
3-årigs barnedåb ødelagt af små 'bamsevaginaer'

Er det forresten en såkaldt 'cockring' rundt om lille-Lenny? Det kan vi desværre hverken be- eller afkræfte.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx