Af - 19/03-14 10:45

Mette om Bjarnes utroskab: Mange vidste det - bare ikke mig!Mette om Bjarnes utroskab: Mange vidste det - bare ikke mig!

Der var mange, der vidste om Bjarne Riis' utroskab. Bare ikke konen.

storybild

Mette Riis, Bjarne Riis, Anne Dorthe Tanderup. (Billede: Polfoto/mx collage)

Mette Riis - tidligere hustru til den danske cykellegende Bjarne Riis - taler i et stort interview med Ude og Hjemme ud om cykelrytterens utroskab.

Riis' ekskone ville have ham tilbage efter utroskab
Riis' ekskone ville have ham tilbage efter utroskab

I interviewet, der er lavet af Bubber, fortæller Mette Riis, at Bjarne langsomt ændrede vaner, da han var hende utro med håndboldbaben Anne Dorthe Tanderup.

- Han begyndte pludselig at tage sin mobiltelefon med, når han skulle ud og cykle. Det havde han aldrig gjort før. Han begyndte også at være meget væk, og når han var hjemme, var han ikke mentalt til stede, fortæller Mette Riis.

Utroskaben blev afsløret, da hun en dag trykkede 'genkald' på familiens telefon. I røret fik hun ikke sin far, men derimod Anne Dorthe Tanderup.

- Der var mange, der vidste det. Bare ikke mig. Ja, jeg var frygtelig naiv, siger Mette Riis.

Mette Riis taler endelig ud: Sådan opdagede jeg Bjarnes utroskab
Mette Riis taler endelig ud: Sådan opdagede jeg Bjarnes utroskab

I dag har hun det svært med, at ingen sagde noget til hende om mandens utroskab.

- Det er ikke rart at tænke på, og jeg synes, det er grimt og ufint.

I interviewet fortæller hun også, at Bjarne Riis var tilpas iskold. Han foreslog blandt andet ved juletid, at familien tog til landskamp med kvindelandsholdet.

- Det plejede vi ikke, og jeg lagde godt mærke til, at Anne Dorthe Tanderup hele tiden kiggede op på vores familie med sine store øjne. Det var da underligt, som hun kigger, tænkte jeg. Mere lagde jeg ikke i det, siger Mette Riis til Ude og Hjemme.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx