Af David Andersen - 25/08-17 20:45

Se billedet: Nu igen - Miley Cyrus smider ALT tøjetSe billedet: Nu igen - Miley Cyrus smider ALT tøjet

Vi troede ellers, hun var ude af den fase af sit liv.

storybild

(Billede: Danny Moloshok)

Sangerinden Miley Cyrus har været en rigtig duks i den seneste tid, efter hun i nogle år var helt ude på det seksuelle overdrev, og lod sig fotografere og filme nøgen i tide og utide.

I stedet har hun nydt det monogame kærlighedsliv sammen med sin store kærlighed Liam Hemsworth.

Men nu er det dog igen lykkedes en fotograf at lokke hende til at smide kludene og posere uden en trævl på kroppen. Denne gang er det kunstneren David LaChapelle, som har taget et nøgenbillede af hende til forsiden af sin kommende fotobog 'Lost + Found'.

Det er dog noget mere smagfuldt end meget af det, hun har lavet tidligere, og det aller helligste sted er ikke synligt, fordi hun er blevet udstyret med nogle Swarowski-krystaller mellem benene. Til gengæld er hun også sminket til ugenkendelighed i ansigtet, og ved første øjekast er det faktisk svært at tro, at det er hende - men det er det altså.

David LaChapelle har været en populær fotograf siden 80'erne, og har taget billeder af alle, der er værd at tage billeder af på den amerikanske stjernescene.

Bogen er ifølge The Wrap hans første udgivelse i 10 år, og vil byde på billeder af stjerner, som aldrig før er vist frem til offentligheden. Det drejer sig blandt andet om billeder af Hillary Clinton, David Bowie, Kanye West og Michael Jackson.

Hvis du vil se et galleri fra Miley Cyrus' aller vildeste periode, så foregår det her - men det er ikke for de yngste.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx