Af - 08/05-17 13:45; Opdateret: 08/05-17 15:16

For første gang offentligt: Prins Harry kysser med sin kendte skuespiller-kæresteFor første gang offentligt: Prins Harry kysser med sin kendte skuespiller-kæreste

Kærligheden er tydeligvis stor mellem Prins Harry og hans amerikanske kæreste Meghan Markle.

Bildstrecke im Grossformat »

Kærligheden er tydeligvis stor mellem Prins Harry og hans amerikanske kæreste Meghan Markle.

Lørdag deltog det nye par sammen i bilproducenten Audis store polo-turnering, og det er første gang, de viser sig sammen til en offentlig begivenhed - kun et døgn efter, de første gang blev set sammen i en park.

De blev set holde om hinanden og kysse, inden Prins Harry skulle spille polo. Prins Harry og hans bror Prins William spillede polo, mens den yndige Meghan Markle så på fra sidelinjen. Hun havde en lang blå kjole på, en hvid jakke over skuldrene og et par mørke runde solbriller.

Siden sommeren 2016 har rygterne om det nye par floreret, men hverken forlovelse eller indflytning er bekræftet fra de kongelige.

Skuespillerinden Meghan Markle er kendt fra serien 'Suits', hvor hun spiller Rachel Zane, der arbejder i advokatfirmaet, serien handler om.

Hun er tre år ældre end Harry og har allerede været gift før. I 2011 blev hun gift med den amerikanske filmproducer Trevor Engelson, men det fungerede ikke, så de blev skilt efter to år.

Begivenheden var ikke kun spækket med de royale. Også Oscar-vinderen Eddie Redmayne, som er kendt fra filmene 'The Danish Girl' og 'Fantastiske skabninger og hvor de findes', heppede på de to royale brødre på banen.

LÆS OGSÅ: Prins Harrys nye pige får Pornhub til at eksplodere

LÆS OGSÅ: Prins Harry bekræfter forholdet til skuespillerinde: Lad hende være i fred

LÆS OGSÅ: Ekspert: Derfor kan Prins Harry sagtens gifte sig med en amerikansk skuespiller

LÆS OGSÅ: Britiske medier: Prins Harry dater denne kendte skuespiller

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

PostNord advarer mod falske beskeder
bt.dk
Billede går verden rundt: Ærkefan...
bt.dk
Statskassen lænset for milliarder: Nu...
bt.dk
Nye regler åbner for stribevis af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx