Af - 11/10-16 08:04; Opdateret: 11/10-16 08:17

Fie Laursen: Jeg har aflyst min abortFie Laursen: Jeg har aflyst min abort

- Jeg er blevet fuldstændig skræmt af medicinsk abort efter alle jeres indsendte historier, skriver kendisbloggeren i et nyt blogindlæg.

Bildstrecke im Grossformat »
Siden Fie Laursen som 15-årig fortalte i 'Aftenshowet' på DR1 om sin tid med mobning og anoreksi, har hun været blandt Danmarks allermest læste bloggere. Fie Laursens blog er meget populær. Men det er der måske også en grund til. De saftige historier, som Fie Laursen før har delt med sine læsere på bloggen, har nemlig vist sig ikke alle at være ægte. I maj oploadede den unge kendis-blogger en video, hvor hun med tårer i øjnene fortalte, at hun havde opdigtet og overdramatiseret mange af sine blogindlæg for at blive kendt og tjene masser af penge. Efter det kom frem, at Fie Laursen havde opdigtet nogle af sine historier på bloggen, har den unge blogger fået færre læsere. Men hun er også blevet gladere. Da der i januar blev afholdt Reality Awards, troppede Fie Laursen op med Youtube-stjernen Benjamin Vestergaard også kendt som 'Mister Crainer'. - Når man bliver kendt, er der utrolig mange mennesker, der prøver at udnytte en. Og man modtager meget hate, som vi undgår at læse, sagde Fie Laursens mor i et interview med metroxpress tidligere på året. Læs hele interviewet ved at klikke på linket. Det er ikke let at være Fie Laursen. I et af hendes seneste blogindlæg fortæller hun, at hun er blevet truet af en fyr fra Danmark, som hun kun datede i en måneds tid. - Han kom over en aften for at snakke, efter vi havde slået op, og der truede han mig med, at hans venner ville komme efter mig, hvis jeg sårede ham mere, skrev Fie Laursen på bloggen. Læs mere ved at klikke på linket. Det kan du få svar på nu. For nogle uger siden fulgte metroxpress en dag i Fie Laursens liv. Se videoerne ved at klikke på linket her. I januar inviterede Anders Hemmingsen Fie Laursen ind i studiet, så hun kunne svare på de mange læserspørgsmål. Hør og se videoen ved at klikke på linket.

Hvem er Fie Laursen? Klik dig gennem billedegalleriet og få svar.

Det er kun en uge siden, at kendisbloggeren Fie Laursen fortalte, at hun var blevet gravid, og siden har kendissens tilværelse været hektisk.

Hvem er faren, og hvad har du tænkt dig at gøre med barnet? Det var nogle af de spørgsmål, som mange af Fie Laursens læsere ville have besvaret. Og det har de fået.

Like MX Kendte på Facebook og følg med i kendissernes tilværelse.

Faderen til barnet er ikke en, Fie Laursen har set særlig meget til, og da hun fortalte ham, at hun var gravid faldt det mildest talt - ifølge Fie - ikke i god jord.

Blandt andet derfor havde bloggeren besluttet sig for at få en medicinsk abort, som skulle have fundet sted mandag.

Men den har Fie Laursen nu aflyst, skriver hun i et nyt blogindlæg.

Fie Laursen: Jeg er gravid, men...
Fie Laursen: Jeg er gravid, men...

- Jeg er blevet fuldstændig skræmt af medicinsk abort efter alle jeres indsendte historier, og derfor har jeg valgt en kirurgisk abort, som min læge faktisk foreslog, skriver Fie Laursen på sin blog.

Den kirurgiske abort skal foretages inden for to uger på Hillerød Hospital.

Det er for mig bare en tryggere følelse at vide, at jeg er på et hospital, og at jeg ikke skal igennem en kæmpe blødning med smerter og måske se mit barn i den blødning. Det var der nemlig en, der skrev til mig, at hun havde, og den tanke traumatiserer mig fuldstændig.
Det skriver kendisbloggeren i sit seneste blogindlæg.

Hun afslutter indlægget med at fortælle, at hun er meget nervøs, men glad for at hun valgte den medicinske abort fra.

Fie Laursen: Disse fyre tænder jeg på
Fie Laursen: Disse fyre tænder jeg på

Kig med her, hvis du vil se, hvordan en dag i Fie Laursens hektiske liv er.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Min eks truer mig

LÆS OGSÅ: Fie Laursen deler billeder efter sex: 'Derfor gør jeg det'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx