Af - 04/05-16 15:10; Opdateret: 04/05-16 15:31

Nyt One Direction-medlem går solo: Hør forsmag på ny hiphop-stilNyt One Direction-medlem går solo: Hør forsmag på ny hiphop-stil

Først Zayn Malik, nu Liam Payne.

Bildstrecke im Grossformat »

Siden Zayn Malik sidste år forvandlede sig til pudekamps-kunstneren Zayn og droppede ud af One Direction, har verdens største boybands fremtid været temmelig usikker.

De resterende medlemmer fik kørt turneen færdig som firemandsgruppe og udsendte i november albummet 'Made in the A.M.' for derefter at meddele, at de nu gik på pause på ubestemt tid.

QUIZ: Fra Westlife til Citybois - har du styr på dine boybands?
QUIZ: Fra Westlife til Citybois - har du styr på dine boybands?

Først blev Harry Styles omtalt som den næste til at gå solo, men nu ser det ud til, at Liam Payne overhaler ham inden om.

En ny single blev fornylig lækket - en single hvor Liam Payne lægger omkvæd til rapperne Wiz Khalifa og Juicy J's nummer 'You'.

Ingen kan genkende popstjerne i metroen - kan du?
Ingen kan genkende popstjerne i metroen - kan du?

Nu skriver flere engelske medier, at der er også er en soloturné på vej fra Liam Payne senere på året - i første omgang en tur rundt i Storbritannien.

Liam Payne har på det seneste gjort sig mest bemærket, da han tidligere på året bekræftede, at han var blevet kæreste med den 10 år ældre kollega, popsagerinden Cheryl, tidligere kendt som Cheryl Cole.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Joachim B. Olsen kræver aftalen om ny...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx