Af Mads Brandsen - 26/11-17 08:35

Efter kæmpe TV 2-brøler: Nu tager danser bladet fra mundenEfter kæmpe TV 2-brøler: Nu tager danser bladet fra munden

TV 2 blev mildt sagt ikke populær hos sine Facebook-brugere, da tv-stationen under 'Vild med dans' forrige fredag kom til at lægge en video lidt for tidligt på Facebook.

storybild

(Billede: Michael Drost-Hansen)

'Så er det vist bevist at resultatet er givet på forhånd. Fup og svindel,' skrev Bo Reinhold Hansen, mens andre proklamerede, at de var færdige med at deltage i sms-afstemninger.

Ti minutter før afgørelsen på semifinalen var faldet, offentliggjorde 'TV 2 Underholdning' en video på Facebook med farvel og tak til Daniel Svensson og Karina Frimodt i form af et tilbageblik på parrets danse.

Det fik TV 2s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech til at erklære, at han var »rasende« over den menneskelige fejl, der bare ikke må ske.

En af de implicerede, Karina Frimodt, kommenterer nu fadæsen over for Ekstra Bladet – og hun er ikke nær så rødglødende som TV 2-chefen.

»Man kan sige, at det ændrer ikke noget. Vi røg ud, så for os er det et eller andet sted lige meget. Vi ønskede virkelig at stå i denne finale, og det skete ikke, så hvad der har været ellers af...,« sagde Karina Frimodt, inden hun blev afbrudt af Daniel Svensson:

»....Har vi ikke yderligere kommentarer til.«

Karina Frimodt og Daniel Svensson medvirkede begge i fredagens 'Vild med dans'-finale og lagde ikke skjul på, at det stadig et er mærkeligt, at de ikke længere skal danse sammen hver uge.

»Jeg har et job, som jeg glæder mig at komme hjem til, men jeg kommer også til at lide et stort savn ved ikke at danse med Karina mere,« sagde Daniel Svensson.

Fejlen skete formentlig, fordi den medarbejder der opdaterede Facebook-siden ikke så programmet, oplyste Thomas Strøbech dengang til BT.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx