Af - 28/12-16 16:47

Regnbuehår: Se Kanye Wests nye frisureRegnbuehår: Se Kanye Wests nye frisure

Han har naturlig mørkt, krøllet hår. Men for nyligt farvede han det blond, og nu har den amerikanske rapper igen været til frisøren for at få en ny hårfarve. Se den her.

Bildstrecke im Grossformat »
Her er det hår, vi er vant til at se den amerikanske rapper med. Kanye West danner par med realitystjernen Kim Kardashian. Her ses de til MTV's Video Music Awards, som foregik i New York. Kim Kardashian var iført en meget gennemsigtig kjole, som du kan læse mere om her: Foto taget 28. august 2016 "Kimye" er Kim Kardashian og Kanye West's kærestenavn. De to har været sammen siden 2014. Foto taget 9. september 2016 Kim Kardashian og Kanye West har to børn på cv'et, nemlig Saint og North West. Foto taget 28. august 2016 På billedet ses Kim Kardashian og Kanye West på den røde løber til arrangementet "Punk: Chaos to Couture" i New York. Kim er iført en blomsterkjole fra Givenchy-designeren og ven af familien Riccardo Tisci. Foto taget 6. maj 2013 Sådan så Kim Kardashian ud, da hun ventede barn nummer to til LACMA Art + Film Gala i Los Angeles. Foto taget 7. november 2015 Realitystjernen Kim Kardashian er blandt andet kendt for at være en af de prominente stjerner i realityshowet "Keeping Up With The Kardashians". Foto taget 28. august 2016 På billedet ses Kim Kardashian forføre kameraet med hendes famøse bagdel - som hun er meget kendt for. Kim har nemlig investeret mange penge i implantater. Klik på linket og find ud af, hvor meget plastik hun har i bagdelen. Foto taget 9. September 2016. Kim Kardashian og Kanye West i matchende Balmain tøj, til the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala (Met Gala). Foto taget 2. maj 2016. Under modeugen i Paris i 2016 blev Kim Kardashian og Kanye West berøvet for over 10 millioner dollars. Billedet er taget da parret var til modeugen. Du kan læse mere om hendelsen ved at klikke på linket. Foto taget 2. oktober 2016. Kim Kardashian har siden overfaldet i Paris holdt sig helt sky fra diverse sociale medier som Snapchat og Instagram. Foto taget 28. august 2016 Da Kanye West giftede sig med Kim Kardashian, kom han samtidig i familie med en meget kulørt og om medieomtalt familie. Mod nogle af dem på de næste billeder. Foto taget 11. februar 2016 Kim Kardashian med hendes to stedsøstre Kylie Jenner og Kendall Jenner. Søstrene har samme mor, men forskellige fædre. Kylie Jenner tjener gode penge på sin kosmetikserie, og Kendall jenner er en af tidens mest populære modeller. Foto taget 24. august 2014 Caitlyn Jenner, tidligere kendt som Bruce Jenner, skiftede køn i 2015. Caitlyn er Kim Kardashians stedfar og var gift med Kris Jenner, som er Kim Kardashians mor. Kanye West har så stor respekt for Caitlyn Jenner, at han valgte at en voksdukke, der til forveksling lignede Caitlyn, skulle medvirke i en af hans nyeste musikvideo. I videoen ligger Caitlyn og Kanye i samme seng - sammen med en masse andre kendisser. Foto taget d. 28. februar 2016.

Kanye West.

Kanye West mænger sig dagligt med folk, der ikke er bange for at afprøve nye hårfarver: Hustruen, Kim Kardashian og svigerinden, Kylie Jenner har begge fået deres mørke hårfarver dækket af en lys, og begge er de glade for at gå med parykker i unikke farver.

Like MX Kendte, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte.

Den eksperimenterende holdning til hårfarver ser ud til at have smittet af på manden i familien. I hvert fald har Kanye West fået en ny frisure, som må siges at skille sig ud fra det hår, vi er vant til at se ham med.

Den amerikanske rapper har nemlig ladet sig inspirere af regnbuen, da han for nyligt satte sig i frisørstolen. Hans blonde hårfarve - som han fik for kort tid siden - er nu blevet erstattet med lyserøde, blå og gule nuancer.

Se selv:


Håret er helt nyt. Juleaften havde Kanye West eksempelvis stadig sit blonde hår - uden andre farver i.


Normalt er vi vant til at se Kanye med mørkt, kortklippet hår. Men der er mange anledninger, hvor rapperen kan lade sig friste til at fornye sit hår.

I hvert fald er det før kommet frem, at Kanye West dagligt får besøg af frisøren. Visit, der ikke er helt billige. Rapperen betaler nemlig dagligt, hvad der svarer til en månedlig SU for at kunne pleje og passe sin manke.

Kanye West skuffer 42.000 danske fans: Aflyser alle Europa-koncerter
Kanye West skuffer 42.000 danske fans: Aflyser alle Europa-koncerter

LÆS OGSÅ: Fætteren afslører: Derfor blev Kanye West indlagt

LÆS OGSÅ: Mystisk møde: Kanye West besøger USA's næste præsident i Trump Tower

LÆS OGSÅ: Bryst-comeback: Kim Kardashian er tilbage med undertøjs-reklame

LÆS OGSÅ: Første tegn fra Kanye West siden indlæggelsen: Se den nye forandring

LÆS OGSÅ: Skal Kim og Kanye skilles? Ny ven blander sig i rygterne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Astrups Lørdagsbrok: Stop det...
bt.dk
Nedtælling til Champions...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Ingen opdagede, hvem der OGSÅ vinkede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx