Af - 26/03-14 17:27

Realitystjerner i chok over Gustavs bogRealitystjerner i chok over Gustavs bog

Flere realityfolk står for skud i Gustavs bog, men det er ikke dem alle, der kan nikke genkendende til, hvad der står i bogen.

Bildstrecke im Grossformat »

Gustav Salinas kommer med flere slibrige afsløringer i sin bog 'Gustav - Mit sande jeg'. Vi har spurgt de kendisser, som kommer under beskydning, om de kan genkende, hvad Gustav skriver i bogen.

Sex med Mitchel Nebelong fra Singleliv:

Gustav skriver: Ham havde jeg en affære med, da jeg var 15, og han var stadig dybt forelsket i mig. Vi var sammen to gange dengang, og det var faktisk så kedelig sex, at jeg faldt i søvn begge gange.

- Jeg er dybt chokeret. Det er en lodret løgn, at jeg var forelsket i ham - det har jeg aldrig været. Det er rigtigt, at jeg sov os ham én gang, da vi var 15, men der var aldrig sex indblandet. Det er en dyb løgn, og det ved Gustav. Det skuffer mig dybt, at han kan skrive sådan om mig. Jeg har altid forsvaret ham og løjet for ham. Det er jeg pinlig over i dag. Han kan sejle i sin egen sø fra nu af.

Mildt sagt så har Gustav ikke altid været så kræsen
Mildt sagt så har Gustav ikke altid været så kræsen

Højrøvede Nicolai Schwartz:

Gustav skriver: Han er meget udspekuleret samtidig med, at han er ret naiv. Og der er vist ingen tvivl om, at han savner opmærksomheden, når han går hver dag og slæber kufferter for Novia i Københavns Lufthavn.

- Jeg er lidt chokeret. Jeg har intet ondt at sige om Gustav, og jeg respekterer ham. Men jeg tror aldrig, jeg har sagt det, der står i bogen, ellers har det været i sjov. Jeg forstår ikke, at han har behov for at udstille andre. Næste gang, vi ses, vil jeg da spørge, om han mener sådan om mig. For jeg gider ikke bruge tid på falske personer.

Gustav fik bank af sin stedfar: Han var psykopat
Gustav fik bank af sin stedfar: Han var psykopat

Stalkeren Thomas i programmet Wipeout:

Gustav skriver: Jeg gad ikke bo på værelse sammen med ham. Slet ikke efter at have været spændt fast i et sæde ved siden af ham i 24 timer. Jeg var lige kommet ud af helvede, så jeg var nærmest klar til at sove på gulvet for at slippe for ham.

- Hold da op. Det kan jeg ikke huske. Det er mærkeligt, at han udgiver en bog uden at snakke med personerne, han nævner, først. Han har aldrig givet udtryk for, at jeg skulle være irriterende. Det er dobbeltmoralsk, at han skriver på den måde, når man tænker på, at vi var sammen på hans initiativ så sent som i juni. Jeg glæder mig til at læse Gustavs bog. Om det, der er skrevet om mig er sandt eller ej, lader jeg blive mellem Gustav og mine nærmeste.

Her er 'Knaldperlens' højdepunkter fra Reality Awards
Her er 'Knaldperlens' højdepunkter fra Reality Awards

Stangstive Susan K. i flyet:

Gustav skriver: Midt i det hele kunne jeg høre Susan K råbe og skrige bag mig. Jeg havde godt set, at hun også sad og drak og snavede med den klammeste amerikaner. Til sidst kom den deltageransvarlige fra tv-holdet ned og sagde til Susan, at hvis hun ikke holdt sin kæft, så blev hun sat på det næste fly hjem.

- Jeg var på penicillin og alkohol der, så det er lidt et blackout for mig. Det er ikke noget, vi bliver uvenner over. Jeg kan ikke huske det, men jeg måtte da give de andre en undskyldning ud fra, hvad jeg blev fortalt.

Sy Lee i skænderi i Divaer i Junglen:

Gustav skriver: Jeg stak dem begge en løgn (Sy Lee og Irina, red.). Jeg kan ikke engang huske, hvad det var jeg bildte dem ind, men det virkede. De blev som ventet rasende på hinanden. Jeg tog fat i tv-holdet og sagde, at der var noget under opsejling.

- Gustav hev fat i mig i november sidste år, hvor han tilstod, hvad han havde gjort. Jeg er glad for, at han har sagt det, men jeg tilgiver ham aldrig. Vi er rigtig gode venner i dag, og jeg har valgt at se hans tilståelse som et bevis for, at han er et bedre menneske i dag.

Løse ting fra bogen:

Sofie får overdosis i Divaer i Junglen:

- De stod alle sammen inde hos Sofie, der lå bevidstløs med fråde om munden. Hun havde taget en overdosis af sin medicin. Vi hev fat i vagterne, og der blev ringet efter en ambulance, men det er jo ikke ligesom i Danmark, hvor den kommer med det samme. Vi var langt ude på landet, ude i junglen.

Opfattelsen af Irina:

- Jeg troede, jeg havde set alt. Det var lige indtil, jeg oplevede Irina for fuld udblæsning. Hun har en ond sjæl i sig, og det er nok ikke noget, hun kan gøre for. Det er som om hun er besat af en eller anden djævel. Hun er hele tiden så lusket og dirty.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx