Af - 11/04-16 13:24

Harry Potter-stjerne i  problemer: Har brugt sin formue på sprut og damerHarry Potter-stjerne i problemer: Har brugt sin formue på sprut og damer

Livet er ikke altid lutter lagkage efter 'Harry Potter'.

Bildstrecke im Grossformat »

Devon Murray, der igennem otte 'Harry Potter'-film spillede Harry Potters klassekammerat Seamus Finnigan, er kommet i alvorlige økonomiske problemer.

Ny Netflix-stjerne: Her har du helt sikkert set ham før
Ny Netflix-stjerne: Her har du helt sikkert set ham før

Den 27-årige skuespiller er af retten blevet beordret til at betale lige under to millioner kroner til sin agent i ubetalte regninger. Det er penge han ikke har, da han er kommet til at bruge sin 7,5 millioner store 'Harry Potter'-formue på biler, alkohol og damer, skriver Daily Mail.

Popcorn-hits? Se om Oscar-vinderne overhovedet er noget for dig
Popcorn-hits? Se om Oscar-vinderne overhovedet er noget for dig

Mens hans medstjerner Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint lever som millionærer, må Devon Murray "nøjes" med et budget på under 9.000 kroner om måneden.

- Det var forfærdelige ting jeg brugte mine penge på. Jeg købte masser af heste på det tidspunkt… Jeg købte ejendomme og det gik helt galt. Det var ikke kun kvinder, biler og alkohol. Det var ikke kun det, fortalte Devon Murray under retssagen ifølge Metro, da hans mor havde fortalt, hvordan han havde klattet over syv millioner kroner væk på det søde liv.

Da dommen faldt, takkede skuespilleren sine fans for den store støtte under sagen.

- Hej folkens, vi tabte i dag. Men mine forældre og jeg vil gerne takke hver og en af jer for jeres fantastiske støtte, skriver han på Twitter.

LÆS OGSÅ: Har du disse Harry Potter-bøger? Så kan du score kassen

LÆS OGSÅ: Emma Watson afslører: Jeg bruger dette sex-website

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx