Af - 26/06-15 12:16

Beyoncé og Jay Z vippet af pinden: Det her kendis-par tjener mestBeyoncé og Jay Z vippet af pinden: Det her kendis-par tjener mest

Et forholdsvis nyt kendis-par har meldt sig på banen, og de sender Beyoncé og Jay Z ned på andenpladsen over dem, der har tjent mest i løbet af det sidste år.

Bildstrecke im Grossformat »
Beyoncé og Jay Z har i løbet af det sidste år tjent intet mindre end 736 millioner kroner. Men det giver altså "kun" en andenplads på det amerikanske magasin Forbes årlige liste over det best betalte kendis-par. Parret har blandt andet været på tour med deres fælles On The Run-show, der på trods af kun 22 koncerter blev årets femte mest indbringende. Og så har Jay Z fuld gang i sit underholdningsselskab, Roc Nation, mens Beyoncé blandt andet har haft reklameaftaler med Pepsi og H&M. Førstepladsen går til et nyt par, der først begyndte at date i marts tidligere i år. Men når man lægger tallene sammen, så er Taylor Swift og Calvin Harris altså det par, der har tjent mest mellem juni 2014 og juni 2015, vurderer Forbes. Det samlede beløb når op på 973 millioner kroner, og de er altså suverænt dem, der tjener mest. De mange penge kommer i bund og grund af, at Calvin og Taylor er to af de allerstørste på musik-markedet lige nu. Taylor Swifts seneste album, 1989, storsælger, og billetterne bliver revet væk til hendes turné. Det samme gælder i nogenlunde lige så stort omfang for Calvin Harris. Tredjepladsen går til Blake Shelton og Miranda Lambert, der tjener deres penge på countrymusik. Og det tjener de godt på. 380 millioner har de to kunne sende ind på bankkontoen siden juni 2014, vurderer Forbes. Miranda og Blake har også nydt stor succes med deres musik de sidste 12 måneder, og så har Blake Shelton samtidig travlt med at være dommer i den amerikanske udgave af talent-programmet Voice.

De skovler penge ind hver for sig, og når de så finder sammen, er det nogle svimlende beløb, som verdens bedst betalte kendis-par kan prale af at have tjent i løbet af det seneste år.

Og efter flere år med Jay Z og Beyoncé på toppen af det amerikanske magasin Forbes årlige indtjenings-liste, er det nu et andet par, der tager titlen som de bedst lønnede over de sidste 12 måneder.

Du kan se, hvem det er ved at trække Beyoncé og Jay Z til venstre billedet herunder.

Så magtfuld er Taylor Swift: Apple-chef overgiver sig efter udbrud
Så magtfuld er Taylor Swift: Apple-chef overgiver sig efter udbrud

Taylor Swift bruger sin titel som verdens hotteste til at tale om feminisme
Taylor Swift bruger sin titel som verdens hotteste til at tale om feminisme

Det er altså et ret nyt par, der har indtaget førstepladsen. Taylor Swift og Calvin Harris har været sammen siden marts 2015, så reelt set har de ikke været et par igennem hele den periode, som Forbes liste dækker over.

Tredjepladsen indtages også af et musiker-par, så der er altså ikke noget, der tyder på, at musikbranchen er i krise - i hvert fald ikke blandt de største stjerner. Det er country-stjernerne Miranda Lambert og Blake Shelton, der runder top tre af.

Og så er listen faktisk ikke længere. Det kræver nemlig to ret velhavende kendisser for at komme i betragtning, og der er ifølge Forbes ikke andre par, hvor begge halvdele har tjent nok til fællesøkonomien.

Og det er da heller ikke småpenge, som de tre par har tjent siden juni 2014. I galleriet øverst kan du se, hvor meget det drejer sig om, og hvor pengene kommer fra.

Anledningen til Forbes liste over kendis-parrene er, at de på mandag kommer med deres årlige liste over de 100 største kendisser baseret på deres indtjeninger i løbet af det seneste år.

LÆS OGSÅ: Beyoncé lovede fans stor nyhed - de blev slemt skuffet!

LÆS OGSÅ: MUSIKVIDEO: Nicki Minaj og Beyoncé hygger i badebassin

LÆS OGSÅ: Taylor Swift har fået kæreste på - og selvfølgelig er han kendt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx