Af - 15/11-16 14:35; Opdateret: 15/11-16 14:45

Kendt DR-vært afslører: 'Jeg har været min kone utro flere gange'Kendt DR-vært afslører: 'Jeg har været min kone utro flere gange'

- For mig er der en klar skillelinje mellem kærlighed og erotik.

Bildstrecke im Grossformat »

Adam Holm, der tidligere var vært på Deadline, har fået et nyt radioprogram på P1.

Programmet har fået titlen 'Jeg er utro med Adam Holm', og i første udsendelse afslører han ifølge eb.dk sit eget forhold til utroskab:

- Utroskab er åbenbart en bombe under mange parforhold, og det må jeg sige, at jeg helt ærligt ikke forstår. Jeg har været min egen kone utro - flere gange endda. Hun har været mig utro. Og vi er stadig sammen. Så for mig er der en ret klar skillelinje mellem kærlighed og erotik.

DR-værtens frygtelige cykelstyrt: Jeg er virkelig bitter
DR-værtens frygtelige cykelstyrt: Jeg er virkelig bitter

Adam Holm har været sammen med sin hustru i 12,5 år. Aldrig har det haft problemer med det seksuelle.

- Vi har ikke på noget tidspunkt i de 12,5 år, vi har været sammen som kærester og senere ægtefolk, været nede i en - undskyld jeg siger det - erotisk bølgedal. Vi har altid haft det godt, og har det stadig, hvad den del angår, siger han i radioprogrammet.

Populær DR-vært er blevet far: 'Det er rimelig sindssygt'
Populær DR-vært er blevet far: 'Det er rimelig sindssygt'

Han tilføjer, at de aldrig har været tæt på at blive skilt. Utroskabet er foregået i perioder, hvor de har været meget adskilt via deres arbejde.

- For min del kan jeg da godt sige, at der vel er et eller andet, der har med forfængelig og bekræftelse at gøre. Og alligevel vil jeg sige - ikke fordi jeg er flov over at være bekræftelses-syg som sådan - at jeg ikke har tænkt de sidespring i den sammenhæng. Jeg vil sige – og det lyder rigtig kynisk - at jeg har været det, fordi jeg havde lyst, og fordi det kunne lade sig gøre, siger Adam Holm i 'Jeg er utro med Adam Holm'.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx