Af - 15/11-16 14:35; Opdateret: 15/11-16 14:45

Kendt DR-vært afslører: 'Jeg har været min kone utro flere gange'Kendt DR-vært afslører: 'Jeg har været min kone utro flere gange'

- For mig er der en klar skillelinje mellem kærlighed og erotik.

Bildstrecke im Grossformat »

Adam Holm, der tidligere var vært på Deadline, har fået et nyt radioprogram på P1.

Programmet har fået titlen 'Jeg er utro med Adam Holm', og i første udsendelse afslører han ifølge eb.dk sit eget forhold til utroskab:

- Utroskab er åbenbart en bombe under mange parforhold, og det må jeg sige, at jeg helt ærligt ikke forstår. Jeg har været min egen kone utro - flere gange endda. Hun har været mig utro. Og vi er stadig sammen. Så for mig er der en ret klar skillelinje mellem kærlighed og erotik.

DR-værtens frygtelige cykelstyrt: Jeg er virkelig bitter
DR-værtens frygtelige cykelstyrt: Jeg er virkelig bitter

Adam Holm har været sammen med sin hustru i 12,5 år. Aldrig har det haft problemer med det seksuelle.

- Vi har ikke på noget tidspunkt i de 12,5 år, vi har været sammen som kærester og senere ægtefolk, været nede i en - undskyld jeg siger det - erotisk bølgedal. Vi har altid haft det godt, og har det stadig, hvad den del angår, siger han i radioprogrammet.

Populær DR-vært er blevet far: 'Det er rimelig sindssygt'
Populær DR-vært er blevet far: 'Det er rimelig sindssygt'

Han tilføjer, at de aldrig har været tæt på at blive skilt. Utroskabet er foregået i perioder, hvor de har været meget adskilt via deres arbejde.

- For min del kan jeg da godt sige, at der vel er et eller andet, der har med forfængelig og bekræftelse at gøre. Og alligevel vil jeg sige - ikke fordi jeg er flov over at være bekræftelses-syg som sådan - at jeg ikke har tænkt de sidespring i den sammenhæng. Jeg vil sige – og det lyder rigtig kynisk - at jeg har været det, fordi jeg havde lyst, og fordi det kunne lade sig gøre, siger Adam Holm i 'Jeg er utro med Adam Holm'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx