Af Susanne Johansson - 06/05-18 22:39

Passer og pigernePasser og pigerne

»Hold nu op en flot statue. Den ligner ham i fra år, hvor jeg spillede sammen med ham og levede med ham i begyndelsen af 1960erne.«

storybild

Judy Gringer og Lone Hertz sammen ved statuen af Dirch Passer, som søndag blev afsløret foran Revymuseet på Frederiksberg.  (Billede: Liselotte Sabroe)

Sådan siger 77-årige Judy Gringer, der søndag var med til afsløringen af Dirch Passer statuen foran Revymuseet på Frederiksberg.

Mange husker hende nok for sketchen 'Babs og Nutte'. En sketch, hun lavede sammen med den store komiker tilbage i 1958. Efterfølgende blev de to kærester og boede sammen i fem år.

Men Judy Gringer var langt fra den eneste kvinde i Dirch Passers liv.

Blot 24 år gammel giftede han sig med den 11 år ældre Sigrid Horne-Rasmussen - med hvem han fik datteren Dorte - og efter forholdet til Judy Gringer, kastede han sin kærlighed over reklametegner Hanne Bjerre Pedersen, som han ligeledes blev gift med, og med hvem han fik datteren Josefine.

De to blev skilt i 1976 og frem til sin død i 1980 boede han sammen med den kun 20 år gamle Bente Askjær. Parret skulle have været gift, men nåede det ikke.

Af Dirch Passers kvinder var det dog kun Judy Gringer, som deltog i afsløringen af statuen.

»Det er så smukt. Det er en stor dag for mig også,« siger hun.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Legendarisk stjerne gør endelig comeback
bt.dk
Var med på arbejde: Alexandra udtaler...
bt.dk
Enhåndet fighter får chancen: Nu skal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx