Af Lars Dinesen - 05/08-17 18:42

Kardashian-søster hængt til tørre for at være nærigKardashian-søster hængt til tørre for at være nærig

Kendall Jenner tjente i 2016 ikke mindre end 20 millioner amerikanske dollar. 126,5 millioner danske kroner.

storybild

Arkivfoto. Kendall Jenner. (Billede: MARIO ANZUONI)

De fleste ville nok mene, at der var rum i modellens budget til at betale drikkepenge til serveringspersonalet, især i USA, hvor kunderne normalt lægger mellem 10 og 20 procent af regningens pris oveni.

Modsat i Danmark, hvor drikkepengene er en del af regningen, så får langt de fleste amerikanske tjenere og bartendere en løn, der ligger under den officielle mindsteløn. Det er en indgroet del i kulturen, at man betaler 'tips' eller 'gratuity,' da man regner det som en del af lønnen.

Og netop den kutyme havde den 21-årige halvsøster til Kim Kardashian West forbrudt sig imod på Brooklyn-baren 'Baby's All Right' i New York. Her var modellen torsdag til en pladerelease for rappervennen A$AP Rocky.

Beværtningen kvitterede med at udskamme hende på Instagram, hvor de lagde et billede op af hendes kvittering, hvor hun havde ladet drikkepenge-feltet stå pinligt urørt hen.

»Glem ikke at give din bartender drikkepenge :)«

Don't forget to tip your bartender :)

Et opslag delt af Baby's All Right (@babysallright) den

Det er uvist, hvorvidt Kendall Jenner måske har efterladt kontanter som drikkepenge.

Episoden skriver sig dog ind i rækken af hændelser, hvor realitydeltageren har raget uklar med servicepersonale om det med at betale. I 2014 smed hun en stak med 20-dollar-sedler i ansigtet på en servitrice, der påtalte, at Kendall forsøgte at forlade restauranten Mercer Kitchen uden at betale sin regning.

Flere var på Instagram da heller ikke sene til at fremhæve andre oplevelser med Kardashian-søsteren, hvor hun heller ikke havde haft travlt med at betale drikkepenge.

H/T: PageSix.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Derfor rejste...
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx