Af Louise Petring - 04/05-18 09:56

Sigmund i fight med Gustav: 'Det er gyseligt at se på!'Sigmund i fight med Gustav: 'Det er gyseligt at se på!'

I et interview med magasinet 'Out & About' langer X Factor stjernen Sigmund ud efter realitystjernen Gustav Salinas. Sigmund mener blandt andet, at Gustav har været med til at påvirke danskernes syn negativt på homoseksuelle. Men det er Gustav ikke enig i.

storybild

Sigmund langer ud efter Gustav i et nyt interview. (Billede: Liselotte Sabroe)

Sigmund, der er kendt fra årets X Factor, kritiserer Gustav i et nyt interview med magasinet 'Out & About'. Magasinet er et såkaldt 'LBGT'-magasin, som er målrettet homoseksuelle, biseksuelle, transkønnede og åbensindede heteroseksuelle.

I interviewet fortæller Sigmund først og fremmest, at han ikke bryder sig om Gustavs udseende.

»Ærligt talt. Han har jo også fået lavet numse, og hvad ved jeg. Det er ikke pænt og ser unaturligt ud, og han kan jo næsten ikke smile. Det er slet ikke dér, jeg er. Det er jo ikke pænt! Det er gyseligt at se på, og så sidder han og laver YouTube-videoer til sine unge fans om, at han elsker store sorte dildoer - altså det er dér, vi er,« siger Sigmund i interviewet.

Men Gustav lader sig ikke påvirke af Sigmunds holdninger.

»Jeg kunne godt lide ham i X Factor, og jeg stemte endda også på ham, så jeg har intet imod ham. Jeg gider ikke begynde på at lave 'bitcheri'. Og ja, jeg har fået lavet røv, og jeg synes, min røv er meget pæn - det synes min kæreste også,« siger Gustav til BT og fortsætter med et grin.

»Jeg tager det som et kompliment, for så må han have tjekket min røv meget ud, når han virkelig har studeret den så nøje. Og det er han ikke den første og sidste, der har gjort. Jeg synes, Sigmund er pæn, som han er, og hvis han ikke kan lide mig, så må han kigge den anden vej. Sigmund udviser bare jalousi,« siger Gustav til BT.

Gustav har tidligere udtalt, at han har fået lavet skønhedsoperationer for intet mindre end 300.000 kroner.

(Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Sigmund fortæller i interviewet, han dog synes, Gustav er både dygtig og succesfuld, men at det er ærgerligt, Gustav med sin opførsel, har fået mange i Danmark til at tro, at homoseksuelle er dumme, overfladiske og selvoptagede.

Gustav mener dog ikke, Sigmund kan dømme ham for sin opførsel. Han mener selv, at han har været med til at skubbe normen omkring homoseksuelle.

»Det udtryk, jeg kom med, da jeg for første gang kom i medierne, var meget voldsom. Men jeg var jo 18 år - jeg var et barn. Jeg var vild og skulle udfordre mig selv, jeg havde brug for at skabe mig. Jeg har skubbet normen på, hvornår det er okay at skille sig ud. Og selvom han siger det, har jeg arbejdet lige siden, så folk må kunne lide mig,« siger Gustav og fortsætter.

»Jeg har en fortid - det har vi alle - og det kommer han også til at lære, når han bliver ældre. Hvis man skal blive dømt for, hvad man har sagt for otte år siden, så er jeg 'lost'.«

Gustav mener, Sigmund skal lære at nyde sin succes, og ikke tale grimt om andre.

»Lige nu kører det godt for ham, og han får meget omtale, men han skal også huske på, de mennesker han møder på vej op, møder han på ved ned igen. Så man skal huske at behandle folk ordentligt. Jeg tror, jeg hviler så meget i mig selv, og har så meget succes i mit eget liv, at jeg ikke har behov for at fortælle, at jeg er bedre end andre. Jeg har opnået rigtig meget. Hvis jeg var ham, ville jeg droppe den dér sure attitude,« siger Gustav, som også pointerer, at han håber alt det bedste for Sigmund.

»Jeg håber, han får lige så meget succes, som jeg har haft indtil videre. Han skal lære at nyde det og huske, det ikke nytter noget at kaste med sten. Og så synes jeg, han skal vide, han er velkommen i mit træningscenter. Der er plads til alle,« siger 27-årige Gustav, som for nyligt har åbnet sig eget fitnesscenter i Nordsjælland i Hillerød.

Gustav Salinas blev især kendt efter at være med i programmet 'Dagens Mand' på TV 2. Siden har han skabt sig en karriere som realitystjerne og er uddannet personlig træner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drama på Amalienborg Slotsplads under...
bt.dk
Forskere bag kæmpe studie: Det her er...
bt.dk
Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx