Af - 27/03-14 15:17

Jeanette Ottesen taler ud: Derfor blev vi skiltJeanette Ottesen taler ud: Derfor blev vi skilt

Hun var endnu ikke klar til at slå sig ned med Bobby.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Der var ikke mange, der regnede med, at svømmeren Jeanette Ottesen ville blive skilt fra sin mand Bobby Gray i efteråret 2013.

I et interview med Alt for damerne fortæller hun nu, hvorfor det endte mellem de to, der på daværende tidspunkt havde kendt hinanden i over 10 år.

Jeanette Ottesen: Hader at vinde sølv
Jeanette Ottesen: Hader at vinde sølv

Hun havde lovet sin mand, at hun efter OL i London ville sætte sin karriere på standby til fordel for at stifte familie. Det løfte kunne hun dog ikke indfri.

- For første gang nogensinde ville vi to vidt forskellige ting i livet. Og det var underligt efter at have fulgt hinanden og bakket hinanden op de sidste 10 år, siger hun til magasinet.

Jeanette Ottesen skal skilles
Jeanette Ottesen skal skilles

- Hvis jeg var stoppet med at svømme, tror jeg, at jeg var gået ned med en depression. Det er meget svært, at give slip på sporten, når man er på eliteniveau.

Dermed er hun stadig opsat på at vinde flere medaljer, men også at hun i fremtiden måske kan genforenes med sin forhenværende mand.

Jeanette Ottesen om brud: Folk var begyndt at tale
Jeanette Ottesen om brud: Folk var begyndt at tale

- Det kan godt være, at mit ægteskab er i stykker, og det er jeg meget ked af, men jeg har også et mål med livet og en drøm. Det kan godt være, at det lyder egoistisk, men jeg elsker mig selv højest. Jeg bliver nødt til at tænke på mig selv, og hvad jeg vil med mit liv, men jeg håber, at jeg en dag kan dele det hele med Bobby igen, siger Jeanette Ottesen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx