Af - 22/09-15 08:05

Mascha Vang tordner på bloggen: I er tarveligeMascha Vang tordner på bloggen: I er tarvelige

Det rager ikke andre, hvad jeg bruger mine penge på, men hvis I vil vide det, så værsgo, raser Mascha Vang.

Bildstrecke im Grossformat »

Blogger-dronningen er godt gal i skralden, efter hun i weekenden har holdt privat loppemarked.

- Ved I nu hvad, nogle gange så bliver jeg simpelthen SÅ forarget over, hvor tåbelige andre mennesker kan være, indleder hun på sin blog.

Norsk blogger gav 30.000 kroner til flygtninge: Mine kolleger bør gøre som mig
Norsk blogger gav 30.000 kroner til flygtninge: Mine kolleger bør gøre som mig

Årsagen er, at flere spørger, hvad pengene går til og mener, at hun bør give mønterne til velgørenhed - i særdeleshed flygtninge, hvilket Mascha Vang mener er helt i skoven, når hun lige har givet 25.000 kroner til netop flygtningene.

- Okay, så de 25.000 kr. jeg gav fra et sponsoreret indlæg var ikke nok? Hvad er så nok, og hvem er egentlig dommer over det? Og nej, det er ikke sponsortøj, jeg sælger, for jeg modtager ikke sponsortøj, understreger hun.

- Okay, så vil jeg gerne vide hvordan jeg skal forklare min datter på knap 3 år, der hele weekenden har været med på loppemarked og fået at vide, vi sælger alt det gamle legetøj, så vi kan købe nyt for pengene – HUN GLÆDER SIG! Ærlig talt, så synes jeg det er møg flabet og tarveligt at spørge om, eller foreslå, tordner hun.

Mascha Vang: Sådan blev hun en succes på internettet
Mascha Vang: Sådan blev hun en succes på internettet

Og til dem der stadig mener, at hun er en rappenskralde, så har hun ét svar:

- Jeg skal sgu nok selv vurdere hvad vi bruger vores penge til, og hvad min datter har brug for. Og hvis I virkelig vil vide det, så bruger jeg alle pengene på Chanel-sko, slik og nyt legetøj. Vi har ikke brug for noget af det, men det behøver vi vist ikke stå til regnskab for.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx