Af - 14/07-15 17:16; Opdateret: 14/07-15 17:54

Gustav løfter sløret: Dette skal jeg opnå, inden jeg fylder 30Gustav løfter sløret: Dette skal jeg opnå, inden jeg fylder 30

Det er ikke småting, realityfænomenet Gustav Salinas håber at opnå, inden han fylder 30.

Bildstrecke im Grossformat »

Nogle elsker ham - andre hader ham. Men man kan ikke tage fra realitykendissen Gustav Salinas, at han har opnået meget. I sidste uge fyldte han 25 år og kunne gøre status over, hvad han indtil nu har opnået med sit liv:

Deltagelse i flere end 100 realityafsnit


Udgivet en bog, der toppede hitlisterne


Udgivet egen parfume


Haft egen vogn ved Gay Pride i København


Udgivet en sang


Rejst verden rundt


Været vært på Reality Awards

En sådan liste er det de færreste 25-årige, der kan matche. Men hvad skal der ske i de kommende fem år: Opererer den ambitiøse unge mand med en liste med punkter, som han stræber efter at få tjekket af én for én? Svaret er ja.

- Jeg har allerede lavet en aftale, der gør, at jeg får mit helt eget tv-program. Jeg vil også gerne åbne min egen beautyklinik, hvor jeg sælger mine egne skønhedsprodukter. Og så drømmer jeg om at flytte til Bryggen eller til Hellerup.

- Jeg har en dejligt stor lejlighed, men jeg vil gerne have en større med en stor altan, fortæller Gustav Salinas til metroxpress.

Gustav dropper sin bedste ven: Har slettet ham på Facebook
Gustav dropper sin bedste ven: Har slettet ham på Facebook

Egen klinik inden for et år
Og det er vigtigt for ham at sætte nye mål, så han bliver ved med at rykke sig i den rigtige retning.

- Mere vil have mere. Jeg har altid været meget ambitiøs og målrettet. Jeg tror, det er vigtigt at have en deadline, så man presser sig selv. Lige nu har jeg en deadline for tv-programmet, og min beautyklinik har også en deadline. Den skal åbnes inden for et år.

Hans mål er alle noget, der kan købes for penge. Det kan en kæreste ikke, selv om han i årevis åbent har fortalt, at han godt kunne tænke sig en.

- Jeg ville gerne finde mig en mand, men det kan man ikke købe sig til. Ellers havde jeg nok købt mig en. Mit største problem, når jeg møder fyre, det er, at jeg tænder helt af, når de siger, at de ‘tager det som det kommer’. Hvis de siger sådan, så kan jeg ikke bruge dem til noget. Jeg har brug for en partner, som ved, hvad han vil ikke bare nu, men også om to, tre og fire år, pointerer han.

LÆS OGSÅ: Gustav taler ud: Derfor fik jeg nok af Sy Lee

LÆS OGSÅ: Gustav: Her sætter jeg mit kryds

LÆS OGSÅ: Gustav sejrede i junglen: Sådan skal pengene bruges

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu får kokain-dommen konsekvenser for...
bt.dk
Første dom i Se og Hør-sag - kendis...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx