Af - 19/03-14 22:03

Rolling Stones: Vi skal alle stå sammen og tilbyde Mick vores støtteRolling Stones: Vi skal alle stå sammen og tilbyde Mick vores støtte

Efter forsanger Mick Jaggers kæreste begik selvmord, melder bandmedlemmerne nu ud, at de gør alt, hvad de kan, for at støtte ham.

storybild

(Billede: Polfoto/AP/Mark Seliger)

Mandag formiddag blev Mick Jaggers mangeårige kæreste, L'Wren Scott, fundet død i en lejlighed i New York. Dødsårsagen var tydelig: selvmord. Selv var Rolling Stones-forsangeren på turné i Australien, hvor nyheden selvfølgelig kom som et chok for alle.

Nu fortæller bandmedlemmerne, at de gør alt, hvad de kan, for at støtte Jagger. Keith, Charlie og Ronnie har på Facebook skrevet en officiel udmelding, efter bandet så sig nødsaget til at aflyse deres igangværende turné.

Mick Jagger efter dødsfald: -  Jeg kæmper stadig med at forstå
Mick Jagger efter dødsfald: - Jeg kæmper stadig med at forstå

- Ingen så det komme... Mick har altid være min soulmate, og vi elsker ham... vi er meget tæt knyttede, og vi føler for manden... vi hader virkelig at skuffe vores fans, men vi vil ses alle meget snart, skriver guitaristen Keith Richards.

Trommeslager Charlie Watts lægger vægt på, at de fokuserer på at støtte bandets forsanger.

- Det siger sig selv, at vi alle er fuldstændig chokerede, men vores første tanke er at støtte Mick i denne forfærdelige tid. Vi har i sinde at vende tilbage til Australien og New Zealand lige så snart, det viser sig at være muligt, skriver han.

Søster til Jaggers kæreste: Hendes liv var ikke perfekt
Søster til Jaggers kæreste: Hendes liv var ikke perfekt

- Dette er virkelig frygtelige nyheder, og lige nu er det vigtigste, at vi alle står sammen om at tilbyde Mick vores støtte og hjælpe ham gennem denne sørgelige tid. Vi har uden tvivl i sinde af være tilbage på scenen, så snart vi kan, skriver bassist Ronnie Wood.

I går var det Mick Jagger selv, der for en kort stund vendte blikket mod Facebook. Her takkede han for den støtte, han havde modtaget.

- Jeg kæmper stadig med at forstå, hvordan min kæreste og bedste ven kunne afslutte sit liv på denne tragiske måde. Vi tilbragte mange vidunderlige år sammen og havde opbygget et godt liv sammen, skrev han og understregede, at han aldrig vil glemme hende.

I medierne er der blandt andet blevet spekuleret i, om selvmordet skyldtes pengeproblemer eller savnet af en familie. L'Wren Scott efterlod ikke et afskedsbrev.

Jagger-kæreste opdaterede Facebook efter sin død: Nu er profilen slettet
Jagger-kæreste opdaterede Facebook efter sin død: Nu er profilen slettet


Stor mystik om Jaggers kærestes selvmord
Stor mystik om Jaggers kærestes selvmord

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx