Af - 28/08-16 08:49

Teori efter mystisk selfie: Tupac leverTeori efter mystisk selfie: Tupac lever

20 år efter han blev skudt ned, har et nyt selfie overbevist hans fans om, at han stadig er i live.

storybild

En video på Youtube har fået fans af den afdøde rapper, Tupac Shakur, til at gå i selvsving over muligheden for, at han stadig er i live.

Klippet har fået over en million visninger på kort tid, og her ser man et selfie af en mand, der umiskendeligt ligner verdensstjernen. Flere fans har 'analyseret' billedet, og de bringer næring til rygterne om, at billedet forestiller Tupac og er taget for nylig, fordi telefonen billedet er taget med først kom på markedet 15 år efter rapperens død, skriver Mirror.

Kendt rapper: Jeg har været i seng med tre Kardashians
Kendt rapper: Jeg har været i seng med tre Kardashians

Derudover er der klare ligheder mellem personen på billedets læber og øjenbryn, lyder det fra de mange fans.

Baggrundsmusikken på videoen er af rapperen Kasinova Tha Don, der har samme lyd som Tupac, og som tidligere er blevet genstand for rygter om, at han er Tupac - rygter som han løbende har afvist.

Rygter om at Tupac ikke er død har stort set kørt siden han blev skudt ned for 20 år siden. Sidste år trådte den pensionerede politimand, David Myers, frem og påstod, at han havde fået 1.5 millioner dollars for at lyve stjernen død.

Verdenskendt rapper anholdt for bandeord
Verdenskendt rapper anholdt for bandeord

- Verden er nødt til at vide, hvad jeg gjorde. Jeg skammer mig over, at jeg lod penge holde mig tavs. Jeg kan ikke dø, uden verden skal vide det, sagde han.

Tupac Shakur blev skudt ned i et drive-by i Las Vegas den 7 september 1996. Han døde seks dage senere.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx