Af Maria Christine Madsen - 12/12-17 17:58

Ukendt medlem af den britiske kongefamilie vækker opsigt: Mødte op i gennemsigtig kjoleUkendt medlem af den britiske kongefamilie vækker opsigt: Mødte op i gennemsigtig kjole

For mange er hendes navn ukendt. Men hendes ansigt er nu ved at blive mere og mere genkendt.

storybild

Lady Amelia Windsor ses her ankomme til Fashion Awards 2017 i London den 4. december i år. (Billede: NEIL HALL)

Det britiske kongehus er kendt for at være en anelse konservative og holde på traditionerne. Derfor blev opmærksomheden dét større, da et ungt medlem af den royale familie forleden mødte op på den røde løber iført en gennemsigtig kjole.

Lady Amelia Windsor er hendes navn, og selvom hun for mange er et ukendt medlem af kongefamilien, så er hun begyndt at få mere og mere spotlys rettet sin vej.

Det skriver det britiske medie The Telegraph.

Særligt efter hun sidste år skrev under på en modelkontrakt med et af de mest prestigefyldte modelbureauer i England, Storm, som også var med til at starte karriererne for modeller som Kate Moss og Cara Delevingne.

Lady Amelia Windsor ses her ankomme til Fashion Awards 2017 i London den 4. december i år. (Billede: NEIL HALL)

Kort efter kunne man derfor se den i dag 22-årige kvinde gå catwalk under modeugen i Milano, hvor hun fik debut for ingen ringere end modehuset Dolce & Gabbana, som hun også har arbejdet med efterfølgende. I sidste uge var hun første gang med til Fashion Awards i London, hvor hun stjal meget af opmærksomheden med sin gennemsigtige kjole.

Det er dog ikke første gang, hun får opmærksomhed for sit udseende. Sidste år kårede det britiske mode- og livsstilsmagasin Tatler Lady Amelia Windsor til at være 'det lækreste medlem af kongefamilien'.

Det blå blod i hendes årer stammer fra hendes bedstefar prins Edward, der er dronning Elizabeths fætter. Det gør hende samtidig til nummer 36 i arverækken til tronen.

Lady Amelia Windsor ses her før Christian Diors fashionshow i Paris i september i år. (Billede: PATRICK KOVARIK)

På trods af det blå blod har hun indtil nu levet et relativt tilbagetrukket liv væk fra mediernes søgelys. Hun trådte første gang ind i det i 2013, da hun var en af debutanterne til 'Bal des débutantes' i Paris, hvor unge piger og kvinder 'præsenteres' i eksklusive aftenrober skabt af nogle af verdens mest berømte designere.

Ifølge det britiske medie Express afslørede Amelia Windsor dog efterfølgende, at hun følte 'sig som den mest forkælede pige i verden'.

Efterfølgende fik hun en praktikplads hos Chanel i den franske hovedstad, mens hun i dag kombinerer livet som model med sin uddannelse på Edinburgh Universitet, hvor hun læser fransk og italiensk.

Det seneste år har hun boet i både Rom, Paris og England i forbindelse med sit studie.

@bulgariofficial

Et opslag delt af Mel Windsor (@amelwindsor) den

Modsat de mere kendte ansigter i det britiske kongehus som prins William, hertuginde Kate eller prins Harry har Lady Amelia Windsor sin egen Instagram-profil, hvor hun deler billeder fra sin hverdag med sine godt 24.000 følgere.

Ligesom prins Harry brænder Amelia Windsor for at hjælpe krigsveteraner og ofre for krig.

I et interview med magasinet Vogue i slutningen af november fortalte hun, at hun særligt ønsker at hjælpe nødhjælpsorganisationen 'War Child'.

»De hjælper børn i områder, der er berørt af krig, som Syrien og Irak. Jeg løber et halvmaraton næste år for 'War Child', hvilket betyder at jeg virkelig skal til at komme i form,« siger hun.

willkommen

Et opslag delt af Mel Windsor (@amelwindsor) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Søren Pind var tæt på dansk...
bt.dk
Irina afslører nyt...
bt.dk
DMIs meteorolog har en nedslående...
bt.dk
Markant profil giver Støjberg tørt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx