Af - 10/04-15 20:47

Vidste du det? De her stjerner har også kendte søskendeVidste du det? De her stjerner har også kendte søskende

I dag er det tid til at hylde sine brødre og søstre, i hvert fald hvis man fejrer søskende-dag.

Bildstrecke im Grossformat »
James Franco, der blandt andet er kendt fra 'Rise of the Planet of the Apes' og '127 timer', er storebror til... Dave Franco, som med roller i '21 Jump Street' og 'Now You See Me' efterhånden også er ved at være et kendt navn i filmbranchen. Måske kan du gætte den her på udseendet. Elizabeth Olsen, der snart er aktuel i 'Avengers: Age of Ultron' har nemlig nogle ret kendte tvillingesøstre... Ja, det er nemlig Mary-Kate og Ashley Olsen, der her ses til World of Children Awards i 2014. Skuespilleren Owen Wilson er kendt for sine roller i ret mange komiske film. Hans bror... ...Luke Wilson kan ikke prale af lige så mange store roller, men måske kender du ham fra 'Old School', der er blevet lidt af en kultklassiker. Hvis du har set TV-serien 'New Girl', kender du helt sikkert Zooey Deschanel. Hvis du har set 'Bones' kender du også hendes søster... ...Emily Deschanel, der hovedsagligt kun er kendt for 'Bones', som hun i mere end ti år har været med i. Den 12. april starter femte sæson af 'Game of Thrones', og der er Alfie Allen her med i rollen som 'Theon Greyjoy'. Det samme skulle hans søster... ...Lily Allen også have været. Hun har i hvert fald fortalt, at hun blev tilbudt en rolle, men takkede nej, fordi det betød, at hun skulle lave intime scener med sin bror. Alfie Allen har dog benægtet det. Penelope Cruz her blev gravid, da hun var midt i optagelserne til 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides'. Hendes mave var derfor et problem under nogle af optagelserne, så her overtog hendes søster... Mónica Cruz. I nogle af scenerne, hvor man ser 'Anjelica' på lang afstand, er det altså ikke Penelope, men Mónica, der er hoppet i piratkostumet.

Officielt er den ikke helt på plads endnu, men i flere lande og især i USA er man begyndt at holde søskende-dag, når kalenderen når til den 10. april.

Her skal du altså fejrer dine søskende på samme måde, som du gør med forældrene på mors og fars dag. Og hvis du ikke har fået gjort det endnu, er der heldigvis et par timer til at finde på en løsning.

Ellers kan du bruge undskyldningen om, at dagen endnu ikke er officiel. Det er der til gengæld nogen, der håber på at den bliver. I USA findes 'Siblings Day Foundation', der arbejder på at få amerikanere til at markere dagen på samme måde, som når far og mor fejres.

TV: Akavet spil: 'Giver du mor oralsex?'
TV: Akavet spil: 'Giver du mor oralsex?'

Her på metroxpress har vi valgt at markere dagen med et lille galleri med kendis-søskende, og forhåbentlig er der et par familiebånd, som du ikke kendte til.

Vidste du blandt andet, at Penelope Cruz fik lidt søskende-hjælp under indspilningerne af 'Pirates of the Caribbean', eller at en sangstjerne sagde nej til en 'Game of Thrones'-rolle for at undgå intime scener med sin bror?

Se mere i galleriet øverst.

TV: Det tror den ældre generation, de forskellige emojis betyder
TV: Det tror den ældre generation, de forskellige emojis betyder

I USA er dagen endnu ikke blevet anerkendt på landsplan, men enkelte steder fejres den mere eller mindre officielt. Og på Twitter bliver søskende hyldet i stor stil.

Hashtagget #NationalSiblingsDay har været det mest populære blandt amerikanerne i løbet af dagen, og det sociale medie flyder over i billeder af søskendepar, nogen mere berømte end andre.

Her kan du se, at blandt andet Disney har været på banen for at markere dagen.


TV: Denne geniale peberkværn 'dræber' din telefon og tablet
TV: Denne geniale peberkværn 'dræber' din telefon og tablet

LÆS OGSÅ: TV: Smart trick får baby til at sove på 40 sekunder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx