Af - 02/09-15 13:17

Chok: Jes Dorph stopper på TV 2 igen - Jeg har haft et stort alkoholforbrugChok: Jes Dorph stopper på TV 2 igen - Jeg har haft et stort alkoholforbrug

TV 2 meddeler i en pressemeddelse, at Jes Dorph efter blot en uge som vært på 'Go' Aften Danmark' forlader skærmen igen.

Bildstrecke im Grossformat »

Jes Dorph har af private årsager ønsket en pause fra sit job som vært på 'Go' Aften Danmark', skriver TV 2 i en pressemeddelese.

Jes Dorph: Sådan blev min mors død lækket i pressen
Jes Dorph: Sådan blev min mors død lækket i pressen

Den folkekære tv-vært var ellers lige vendt tilbage til TV 2 efter et ophold på TV 3's 'Champions League'-hold, men må blot efter en uge trække sig igen. Han udtaler:

- Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask. Jeg er selvfølgelig ked af timingen, for jeg var rigtigt glad for at være kommet godt i gang på ’Go’ aften Danmark’, men lige nu gælder det om at blive fit for fight. Jeg beder om forståelse for, at jeg ud over denne meddelelse ingen kommentarer har, eftersom ro og fokus på opgaven er afgørende vigtigt for mig lige nu. Jeg beder også pressen om at lade min familie være i fred.

Her er Jes Dorphs nye job
Her er Jes Dorphs nye job

'Go' Aften Danmarks' redaktør Helle Sønderby udtaler:

- Siden Jes indtog værtsstolen i ’Go’ aften Danmark’, har vi udelukkende oplevet en dybt professionel, velforberedt og beleven vært, som passer perfekt til vores program. Vi er selvfølgelig kede af at måtte undvære ham for en tid, men har samtidig dyb respekt for Jes’ valg og ønske om helt og holdent at kunne fokusere på sin behandling. Det bakker vi 100 procent op, og vi glæder os til at se ham tilbage i værtsstolen, når han er klar til det.

Jes Dorph ønsker ikke at kommentere yderligere.

LÆS OGSÅ: Dagens taleboble: Hvad siger den nye TV3-vært?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx