Af - 01/04-14 11:37

Hollywood-stjerne blev ydmyget: Rødmede af skamHollywood-stjerne blev ydmyget: Rødmede af skam

Den amerikanske skuespillerinde Lindsay Lohan kæmper for at få økonomien til at hænge sammen.

storybild

Økonomien sejler for skuespillerinden Lindsay Lohan, der i weekenden fik afvist sit kreditkort. (Billede: AP/Polfoto)

Skuespillerinden Lindsay Lohan har kæmpet med alkohol- og stofmisbrug, men økonomien er tilsyneladende heller ikke helt god hos den tidligere 'Mean Girls'-stjerne.

Er Lindsay Lohans knaldeliste blevet lækket?
Er Lindsay Lohans knaldeliste blevet lækket?

New York Post kan således berette, hvordan Lohan i weekenden forsøgte at svinge kreditkortet for et beløb på 1.600 kroner i Rag & Bone i Soho, New York, men blev afvist.

- Lindsay forsøgte at købe for omkring 300 dollars (1.600 kroner, red.), men hendes kreditkort blev afvist. Hun så virkelig flov ud og forsøgte at forklare sig, inden en veninde trådte til og betalte, siger en kilde på stedet til avisen.

Skriverierne om Linday Lohans dårlige økonomi har stået på i noget tid, og det har blandt andet lydt, at produktionsselskabet i Oprah Winfrey's nye realityshow - hvor Lindsay Lohan har deltaget - måtte betale skuespillerens depositum og husleje for at få hende med i programmet.

Lindsay Lohan: De har brugt mig i GTA V
Lindsay Lohan: De har brugt mig i GTA V

Ganske forudsigeligt afviser en repræsentant for Lohan historien som det pure opspind, men en anden kilde tæt på den 27-årige Lohan bekræfter, at den er helt gal. Skuespillerinden måtte således også skille sig af med sin personlige assistent Matt Harrell grundet dårlig økonomi.

- Linday ville elske at få Matt tilbage som hendes assistent, men hun kan simpelthen ikke betale ham. Han gjorde ellers et rigtig godt job, siger kilden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Historisk punktum for dansk...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx